• Home
 • Rejser
 • 3 feriedestinationer med natur og kultur
Rejser

3 feriedestinationer med natur og kultur

Skal din næste ferie byde på massere af kultur og historie? Oplevelser hvor man virkelig kan mærke sig selv og andre kulturer? Og skal der samtidig være udendørs aktiviteter, hvor I kan opleve skønne bjerge, grønne områder og anderledes natur? Så læs med her og få 3 bud på skønne destinationer i Europa, der byder på kultur og natur.

 1. Edinburgh, Skotland
  Skotlands hovedstad Edinburgh byder på et væld af spændende kultur og natur på samme tid. Edinburgh er fyldt med gamle, middelalderlige bygningsværker og stærke britiske traditioner. Der er et væld af slotte og museer at gå på opdagelse i. På ganske kort tid kan man komme ud af byen til den vilde og storslåede skotske natur. Her er massere af muligheder for at vandre og opleve stor smukke søer. Har du børn eller barnlige sjæle med på turen, kan I bl.a. være på udkig efter Loch Ness uhyret.
 2. Umbrien, Italien
  Umbrien ligger midt i Italien. Det er et område med meget smuk, grøn natur og en dyb kulturhistorisk arv. Hvis man er interesseret i italiensk historie, gamle kirker, arkæologiske parker og kunst, så er Umbrien den perfekte feriedestination. I nærheden kan man bl.a. se den smukke by Assisi, hvor den store Basilica di San Francesco ligger. Umbrien byder ydermere på en lang række smukke naturområder, som man kan tage på tur i. Læs mere om rejser til Umbrien hos Vindrose Rejser.
 3. Balatonsøen, Ungarn
  Balatonsøen er Centraleuropas største sø med en længde på 77 km. Her er gode muligheder for at bade, sejle og lave andre vandsportsaktiviteter. Søen er meget populær, og det er med god grund. Om sommeren er søens gennemsnitstemperatur på omkring 25 grader, så man kommer bestemt ikke til at fryse. Generelt er Ungarn kendt for sine naturlige, termiske bade og smukke natur.

Related posts

3 råd til en mindeværdig bådferie

Redaktionen

Dette kan du lave, mens du er i sommerhus

redaktionen

Husk de praktiske ting når hele familien skal på ferie

redaktionen

Leave a Comment