• Home
  • Bolig
  • 3 gode grunde til at vælg en rotorklipper til haven
Bolig

3 gode grunde til at vælg en rotorklipper til haven

Har du en stor have, der skal holdes styr på, er det en nødvendighed med en plæneklipper. Ved regelmæssigt brug, sikrer den, at børnene har mulighed for at lege ubesværet på græsplænen. Holdes længden på græsset nede, kan du også nemmere søge efter ukrudt, hundelorte, glasskår eller andre ubehageligheder, som man ikke ønsker på sin græsplæne. Her er der flere kategorier, du kan overveje at investere i, når det kommer til plæneklippere. Der findes nemlig både rotorklippere og cylinderklippere, der er gode til virkelig højt græs.

 

1.    En rotorklipper er god til store arealer

Men en god grund til at vælge en rotorklipper er, at det høje græs på et større areal, rammes bedst med en rotorklipper, da den kan spændes fast til en havetraktor. En cylinderklipper er derimod håndskubbet og kræver hårdere arbejde end en rotorklipper, hvilket er hårdt, hvis du har en stor græsplæne at vedligeholde.

 

2.    En rotorklipper kan ofte fås med bioklip

En anden god grund til at vælge en rotorklipper er, at den i langt de fleste tilfælde er udstyret med bioklip. Bioklip kan også gå under kategorien multiklip i nogle sammenhænge. At rotorklipperen har bioklip, vil sige, at græsset snittes i bittesmå stykker af rotoren. Og her bliver de små stykker afklippet græs liggende på de bestående græsstrå. Det giver naturlig gødning til jorden, at stumperne af græs bliver liggende, samtidig med at det sparer dig for at samle græsafklip op.

 

3.    En rotorklipper er billig

En tredje god grund til at investere i en rotorklipper er, at de fås relativt billigt i forhold til deres effektivitet. De kan fås i mange modeller og størrelser, men det spiller ikke ind på kvaliteten, der er god, når det kommer til plæneklipning. En rotorklipper fås både med elektrisk start og med benzinmotor, der er mest udbredt.

Related posts

Opnå en god søvn med en god dyne

Redaktion

Møbler fra Fritz Hansen kan binde dit hjem sammen

redaktionen

Gør udendørslivet mere spændende med en pool i haven

Redaktion

Leave a Comment