• Home
  • Rejser
  • 3 gode ideer til den hyggelige familieferie
Rejser

3 gode ideer til den hyggelige familieferie

En ferie kan af og til være virkelig tiltrængt. Ikke nok med at den giver en muligheden for at få pulsen helt ned og slappe af, er det også en rigtig god måde at komme tættere på ens familie. Idet intet røster en mere sammen, end at leve klods op og ned ad hinanden. Dog er ferie ofte en sjældenhed for mange mennesker, da det kan koste en del penge at tage af sted. Derfor er det her samlet en række rejser, som spænder over forskellige prisklasser. Så alle kan nyde fordel af den fantastiske følelse det er, nogle gange bare at komme lidt væk fra alt.

Tag på camping

En billigere, men bestemt ikke dårligere løsning, hvis man vil have et pusterum fra den travle hverdag, er at tage på camping. Der er utroligt mange gode campingpladser fordelt over hele Danmark, men i kan fx undersøge en campingplads ved Limfjorden i Midtjylland, hvor i både kan nyde glæde af hinanden og den skønne natur,

Om vinteren kan i tage på skiferie

Et lidt dyre alternativ kunne være at leje en hytte i fx Sverige, og kaste jer ud i en aktiv skiferie. Dette kræver dog at man også investerer i enten selv at købe det rigtige udstyr, eller lejer det ovre på skisportsstedet. Herudover kan det også være nødvendigt at sende ens børn på skiskole, hvis de ikke har tideligere erfaring med at stå på ski.

Lej en husbåd

I sommerferien kan man også overveje en lidt anderledes sommerferie, nemlig en ferie til båds. En båd giver jer muligheden for at besøge mange forskellige farvande og lande, og en klar fordel er at der i en båd aldrig er langt til bademuligheder. Uanset hvor i verden i vil hen, kan man altid leje en båd.

Related posts

3 råd til en mindeværdig bådferie

Redaktionen

Den lækreste frokost i Århus

redaktionen

Hav styr på forsikring og rettigheder på rejsen

Redaktion