Rejser

5 gaver til manden der rejser meget

  1. Lækker håndbagage

Hvis man rejser meget og mange korte ture, er det vigtigt, at håndbagageudstyret er i orden. Der skal være den perfekte størrelse kuffert og messenger-taske. Har han allerede dette, kan du give ham en lille, fiks og lækker kuffertvægt. Så er han sikker på ikke at skulle betale overvægt, selvom han køber fine gaver med hjem fra forretningsrejsen.

 

  1. Hurtig pleje

Når man rejser meget, har man brug for en hurtig og nem plejerutine. Det kan være lækre produkter i forholdsvis små rejsestørrelser, og en lækker skægtrimmer der kan holde stubbene i skak. Når du skal købe barbergrej til den travle, rejsende mand er det vigtigt at finde det, der virker med det samme.Kig derfor efter diverse forbrugertests, når du skal vælge.

 

  1. Underholdning for alle pengene

Meget rejsetid betyder også behov for meget underholdning. Når man rejser meget, kan det være irriterende at bære rundt på en stor tung bog. Derfor er en genial gave til den rejsende en Kindle eller lignende. Så er der mulighed for at væld af bøger på meget lidt plads. Et abonnement til en lydbogstjeneste vil også skabe meget glæde.

 

  1. Kaffe on the go

For den daglige pendler er en lækker to-go kaffekop helt uundværlig. Man kan hurtigt komme til at bruge alt for mange penge på diverse kaffebarer. Desuden er det meget bedre for miljøet at bruge sin egen kop hver dag. En smart vandflaske er også en rigtig god gave, til ham der har alt.

 

  1. Det store landkort

De fleste rejsende kan godt lide at se tilbage på, hvor de har rejst hen og blære sig lidt med alle de steder, de har besøgt. Giv et stort verdenskort og en bunke knappenåle i gave til manden der rejser meget, så han kan holde styr på sine ture.

Related posts

3 gode ideer til den hyggelige familieferie

Redaktion

Dette kan du lave, mens du er i sommerhus

redaktionen

Oplev det særlige samvær på en singlerejse

Redaktion

Leave a Comment