Tøj og modetips

5 tips til at finde den helt rigtige festkjole

Når man skal afsted til fest, så er det vigtigt, at man føler sig godt tilpas i det tøj, man har på. Der er mange forskellige måder at klæde sig på til en fest, og det vigtigste er selvfølgelig at man selv føler sig godt tilpas. Når det er sagt, så er der også nogle tips og tricks til, hvordan man kan vælge den helt rigtige festkjole, hvis man skal se lidt extra godt ud til festen. Der er bestemt ingen skam i at ville se godt ud, og derfor er det bare om at finde noget lækkert tøj til fest, så man kan skille sig lidt ud fra mængden. Her er der 5 gode råd til, hvordan man finder den helt perfekte festkjole.

1. Tag højde for hvilken fest du skal til

Der kan være stor forskel på, hvilke fester man er inviteret til, og det skal man naturligvis også tage højde for, når man vælger outfit. Til en barnedåb ville en mere klassisk og elegant kjole måske være oplagt, mens man til en fødselsdagsfest godt kan tillade sig at tage noget lidt mere vildt og farvestrålende på. Selve festen har altså også stor betydning for valg af festtøj.

2. Find en festkjole, som passer til dine former

En af de vigtigste ting, man skal være opmærksom på, når man vælger tøj, er om, det sidder godt på ens kropstype. Alle har forskellige kroppe, og det er der absolut intet galt i, men det handler om at fremhæve de bedste sider af netop sin krop. Man skal vise det frem, man er mest stolt af, og med et outfit som passer til netop din krop, vil du uden tvivl føle dig allerbedst tilpas.

3. Farven har stor betydning

Ligesom der er mange forskellige kropstyper, så er der også mange forskellige hudfarve nuancer. Din hudfarve kan have stor betydning, når du skal vælge farve på kjolen, da der er forskel på, hvilke farver der passer til hvilke hudnuancer. Er du mørkgløden i huden, kan det for eksempel være en stor fordel med varme farver, mens en med lysere hud, måske gør fordel i at vælge noget med koldere toner.

4. Undertøjet betyder også noget

Det undertøj du vælger at have under kjolen, kan også have en stor betydning for, hvordan tøjet egentlig sidder. Er det en hvid kjole, kan man have fordel i at vælge nogle lyse g-streng, så man ikke kan se dem igennem kjolen. Det kan også være, at du skal have en stram kjole på, og her er shapewear din bedste ven, da det kan hjælpe med at få det bedste frem af dine former.

5. Brug altid accessories

Accessories kan være med til at gøre selv det mest simple outfit festligt. Man kan derfor altid bruge lidt tid på at lege med forskellige accessories til forskellige outfits, så man kan finde det, som passer bedst sammen. Det kan være en rigtig god måde, at give dit outfit det sidste pust, det lige mangler.

 

Related posts

Luksus for fødderne alle burde kende til

Redaktion

Sådan finder du det rigtige par briller

redaktionen

Find din stil med lala Berlin

Redaktionen

Leave a Comment