• Home
  • Bolig
  • Ægget – en ægte Arne Jacobsen klassiker
Bolig

Ægget – en ægte Arne Jacobsen klassiker

Er du helt vild med Arne Jacobsens ’Ægget’ og ønsker du at anskaffe dig dette møbel til dit hjem? Måske du allerede har dette Arne Jacobsen møbel, men det trænger til en kærlig hånd? Ligegyldig hvad, så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Ægget samt ompolstring af netop dette danske designmøbel. Ønsker du at få foretaget en ompolstring af Ægget, har du desuden en lang række forskellige lædertyper samt –farver at vælge mellem, således du kommer hjem med præcis det møbel, som du ønsker. Med andre ord har du altså mulighed for at designe dit helt eget Arne Jacobsen møbel, så det passer perfekt ind i netop dit hjem. Udover at få foretaget en ompolstring af det møbel, du allerede har stående derhjemme, har du også mulighed for at købet Ægget brugt, hvorfor du altså har mulighed for at spare lidt penge på det lækre møbel. Lyder det som noget for dig? Så finder du lige her et stort udvalg af Ægget.

Ompolstring af Ægget

Vælger du at få ombetrukket det møbel, du allerede har stående hjemme i stuen, har du, som sagt, rig mulighed for at designe møblet præcis, som du ønsker det. Du har blandt andet mulighed for at ombetrække Ægget i tre forskellige typer læder – Classic læder, Elegance læder og Soft læder. Ønsker du at få ombetrukket Ægget i et tykt, slidstærkt og kraftig læder, skal du vælge Classic læderet. Dette læder giver stolen en pæn og struktureret overflade, og det fås i 8 forskellige farver.

En af de mest eksklusive og attraktive lædertyper indenfor ompolstring er Elegance læderet, som er ualmindeligt fint sorteret, hvorfor det altså er af allerhøjeste kvalitet. Dette læder er ligeledes fast og tykt og overfladen er naturlig og har en varm glød. Vælger du desuden dette læder, vil du få en stol med et helt unik udtryk, idet læderet stadig indeholder de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder fra koen. Læderet fås i 5 forskellige farver. Sidst, men absolut ikke mindst, kan du vælge Soft læderet, som er en mellemting mellem de t andre lædertyper. Læderet er dejligt blødt, og dette har ligeledes en flot, jævn overflade. Er du således blevet interesseret i at undersøge mere om ompolstring af Ægget, skal du blot følge linket øverst i artiklen – du vil ikke fortryde det!

Related posts

Skal huset renoveres?

Redaktion

Få et fantastisk baderum!

Redaktion

Ønsker du at spare penge på elregningen?

Redaktion