Øvrigt indhold

Æteriske olier til ethvert behov

Går du og undrer dig over, hvad æteriske olier egentlig er? Måske fordi du overvejer at prøve nogle bestemte æteriske olier af? Ligegyldigt, hvor din nysgerrighed kommer fra, så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om æteriske olier, så du har mulighed for at vælge de helt rigtige, når du skal ud at købe nogle nye til din samling. Æteriske olier findes generelt i en lang række lægeplanter, i frugtskaller, i barken på bestemte træsorter samt i nogle bestemte blomster. Æteriske olier kan desuden bruges til mange forskellige ting alt efter, hvilken olie du vælger at købe. Er du således interesseret i at udvide dit sortiment, så kan du lige her gå på opdagelse i et stort udvalg af æteriske olier.

Æteriske olier – et 100% naturligt produkt

Æteriske olier bliver udvundet ved hjælp af vanddamp-destillation af de friskhøstede planter, som olien kommer fra. Af netop denne grund er æteriske olier også et 100% naturprodukt. Når det er sagt, er langt de fleste æteriske olier ligeledes ufortyndede, hvilket sikrer dig en olie af ualmindeligt høj kvalitet. Går du desuden meget op i økologi, og foretrækker du derfor kun at anvende økologiske produkter, kan du også sagtens finde økologiske æteriske olier. Udvalget af olier spænder desuden bredt, hvorfor der altså er garanti for, at du kan finde én eller flere olier, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine ønsker og behov. Tag eksempelvis et kig på det store udvalg af enebærolie, rosenolie og eukalyptusolie.

Eukalyptusolie til hudproblemer, influenza samt ømme muskler og led

Døjer du meget med hudproblemer? Er det blandt andet forbrændinger, blister, sår, insektbid eller lus? Så bør du overveje at anskaffe dig en eukalyptusolie, idet den har en beroligende effekt på din hud, der kan være med til at lindre netop det hudproblem, som du døjer med. Udover at have en beroligende virkning på din hud, kan denne æteriske olie faktisk også være med til at bekæmpe en række bivirkninger, som vi ofte oplever ved influenza og forkølelse. Sidst, men absolut ikke mindst, har eukalyptusolie også en utroligt god effekt på både muskler og led, hvor olien altså kan være med til at mindske ømhed efter blandt andet træning. Dyrker du således meget motion, hvor restitutionstiden ofte kan være hård, så er eukalyptusolie lige noget for dig.

Related posts

Hvad gør man, når man mister en person?

Redaktion

En bil med plads til hele familien

Redaktion

Ny i løbeverdenen – få styr på din pronation

Administratoren