Øvrigt indhold

Billige kettlebells til den perfekte træning

Kettlebells er et meget alsidigt træningsudstyr, og hvis du bruger det korrekt, kan det være en god tilføjelse til din træningsrutine. Hvis du ønsker større muskelmasse, så er kettlebells et af de bedste redskaber til dette.

Du er måske i tvivl om, hvor mange penge du ønsker at lægge i dit træningsudstyr. Dette skal du dog ikke bekymre dig om – du finder nemlig nemt billige kettlebells, som du kan bruge derhjemme. Selvom det er billige kettlebells, så betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Disse billige kettlebells er nemlig fremstillet i høj kvalitet af støbejern og er pulverlakeret. Desuden findes disse billige kettlebells i mange størrelser, så uanset om du er ung, gammel, trænet eller utrænet, så kan du med garanti finde lige de billige kettlebells, som passer til dig og din træning.

Som udgangspunkt bør du som kvinde starte med en kettlebell mellem 8 og 12 kg. Som mand ville det være en god idé at starte omkring de 12-16 kg. Det er vigtigt, at du ikke er for ivrig og går i gang med de helt tunge størrelser med det samme. Herved øger du nemlig risikoen for skader.

Hvis du ønsker at se det store udvalg af billige kettlebells, så kan du købe online her.

 

Sådan bruger du din kettlebell på bedst mulig vis

Der er flere grundlæggende kettlebell øvelser, som du skal prøve, før du begiver dig ud i de mere avancerede øvelser.

Du kan starte helt grundlæggende med Kettlebell Swing. Dette går ud på at svinge din kettlebell mellem benene og op i skulderhøjde. Dine skuldre og arme skal bare støtte denne bevægelse og ikke spille en primær rolle under bevægelsen.

Dernæst kan du forsøge med High Pull. Her skal du bruge kraft fra squatten, køre albuerne op til skulderhøjde og få kettlebellen i brysthøjde.

Du kan også prøve at løfte kettlebellen så højt op mod loftet som muligt.

Med øvelser som disse i 20 minutter om dagen, kommer du hurtigt til at kunne mærke en forandring i muskelmasse og fedttab. Hvis en træning med billige kettlebells lyder som noget for dig, så er det bare i gang med at bestille, og så er der ingen dårlige undskyldninger mere – det er bare i gang med træningen!

Related posts

Slip de negative tanker fri

Redaktion

Valsning: Skræddersyning af metal

Redaktionen

Få gjort ordenligt rent i Ikast

Mejr