Øvrigt indhold

Bliv klar til jul – sådan bager du let dine egne småkager

Det er ingen hemmelighed, at julen også indebærer lidt travlhed. Der er meget, vi skal nå, og der er traditioner, som vi for alt i verden gerne vil holde i hævd. Det indebærer blandt andet, at mange danskere hvert år gerne vil have de samme hjemmebagte småkager på bordet. Det kan være svært at nå alle opskrifterne, når man både skal måle ingredienserne op, stå og ælte og have styr på ovnen. Men med en køkkenmikser, kan du tage én af disse elementer ud af regnestykket, og køkkenmikseren vil spare dig en masse tid og besvær.

Undgå dej på hænderne

Med en køkkenmikser undgår du dej på hænderne, og du bliver fri til lettere at afmåle og tage plader ind og ud af ovnen. Måske har du en assistentbager med til at hjælpe dig med at afmåle ingredienser, og det vil derfor kun være ovnen, du skal have styr på – eller omvendt. Lige meget hvad, undgår du at vaske hænder uendeligt mange gange, og du kan være sikker på, at din dej bliver æltet ordentligt. Din juletid i køkkenet vil derfor blive mere behagelig på samme tid med, at du holder traditionerne i hævd.

Hvilken køkkenmikser skal jeg vælge?

Når du skal ud og se på en køkkenmikser, kan det være svært at vælge, da der er flere modeller og flere prisklasser. Hold i den forbindelse øje med, hvor meget energi maskinen bruger, hvilket du kan se ud fra, hvilket energimærke maskinen har. Jo bedre energimærke, jo mindre bruger maskinen i strøm – hvilket både er godt for miljøet og din pengepung. Kig også på hvor mange af delene, der kan komme i opvaskeren. Jo lettere rengøringen af maskinen er, jo mere glæde får du ud af den, da du derfor ikke bliver bremset i forhold til lysten til at bruge den, fordi den er for besværlig at rengøre. En køkkenmikser er altså også et smart køb, hvis man samtidig med bagningen ønsker at holde sig opdateret på nyheder og lignende, så du er sikker på, at du ikke går glip af nye december nyheder.

Related posts

Her kan du finde de fedeste julemærker

Redaktion

Hvordan opretholder du en aktiv livsstil?

Redaktion

Hvad gør man, når man mister en person?

Redaktion

Leave a Comment