Forbrugerelektronik

Bliv sikker med tre nemme trin

Vi kan alle godt lide at føle os sikre, og om det er en virksomhed eller vores eget hjem, man taler om, sover vi altså bedst, hvis vi har den fulde beskyttelse. En nem måde at gøre dette på, er ved at følge de tre tryghedstrin:

Sørg for at skalsikre

Først og fremmest, er det vigtigt at sørge for, at det er sværest muligt for tyven at bryde ind. Vinduer er en populær indgang, så sørg for at skrue glaslisterne fast med skruer eller evt. jerngitter, hvis der er tale om en butik. 38% af indbrud sker gennem døren, derfor er det klogt at montere en ekstra lås i dørene, da dette fordobler tyvens arbejde. Generelt anbefaler man også at skifte lås hver 10. år, da den kan blive slidt.

Invester i overvågning

Den bedste mulighed for at undgå indbrud er ved at benytte videoovervågning. De fleste tyve bliver afskrækket af at være i ”spotlight.” Faktisk skriver justitsministeriet, at overvågning formindsker kriminaliteten med 22 procent. Ved at benytte overvågning har du også konstant kontrol over situationen. Der er forskellige typer af videoovervågning til forskellige situationer, så om du ejer din egen butik, eller blot ønsker at gøre alt for at sikre dit hjem, er videoovervågning den nemmeste måde at gøre det på, og med en telefon i lommen kan du altid følge med i overvågningen.

Hav styr på dit inventar

Hvis indbruddet skulle ske, er det godt at have styr på, hvad der rent faktisk mangler. Selve processen kan være lang, og det er ikke altid en selvfølge, at man får tingene tilbage igen. Derfor hjælper et overblik over inventaret til politiets undersøgelse. Det kan også afskrække tyven, hvis du mærker yderdørene med et klistermærke, for at forklare at du har mærket dine ejendele. Mærknings-udstyr til afmærkning af ejendele udleveres gratis af Politiet.

Related posts

Få mere ud af din elektronik i hjemmet

redaktionen

Lad din smartphone følge med strømmen

redaktionen

Er du på udkig efter en ny støvsuger? Så læs med her

redaktionen