Tøj og modetips

Briller eller kontaktlinser?

Skal du vælge briller eller kontaktlinser? Det kan være svært at vurdere, fordi der er fordele og ulemper ved begge dele. Når du træffer din beslutning, skal du både tænke på udseende og den praktiske del. Du kan også vælge at have fordelene ved begge produkter og skifte mellem briller og kontaktlinser, som det passer dig. Mange vælger at bruge kontaktlinser i sammenhæng med sport og dårligt vejr og bruger mere briller til hverdag. Andre har nogle briller liggende som backup, hvis der går noget galt.

Kontaktlinser

Kontaktlinser er gode at have. Når du skal bevæge dig meget til f.eks. en sport, kan det være irriterende at skulle tænke over sine briller. Du skal heller ikke til at købe et par ekstra solbriller med styrke i, da du bare kan finde et normale par og tage kontaktlinser i. Det kan dog irritere øjet meget. Specielt i starten. Hvis du vælger kun at bruge kontaktlinser, skal du tænke over, at du skal tage dem i hver dag, og det godt kan tage tid fra dig om morgenen. En let løsning, når du bruger kontaktlinser, er at få dem tilsendt via et abonnement. Du kan få alle typer kontaktlinser med abonnement og få dem sendt til din dør.

Briller

Briller er en god løsning i hverdagen. Du kan bruge din tid på noget andet end at stå på toilettet om morgenen og bakse med dine kontaktlinser. Briller giver en personlig, og de kan styrke karaktertræk i ansigtet. De fungerer bedre og hjælper dine øjne mere med synsfejl og bygningsfejl, end kontaktlinser kan gøre. Briller kan dog komme til at være i vejen, sidde dårligt og gå i stykker. De er heller ikke optimale, når det er koldt eller regner udenfor. Her vil brillerne begynde at dugge og blive sløret, så du konstant skal tørre dem af, for bare at kunne se en lille smule.

Related posts

5 tips til at finde den helt rigtige festkjole

Administratoren

Den perfekte gave til sig selv eller en du holder af

redaktionen

Er du træt af, at du aldrig kan finde den trøje, som du leder efter?

redaktionen