Bolig

Dansk flor i fokus

Flora D er et dansk brand med inspiration fra Flora Danica værkerne samt de smukke illustrationer af danske blomster og planter. Dette er designet i de stilfulde, moderne og klassiske produkter som tørklæder til damer og dame tasker. Produkterne er selvfølgelig af bedste kvalitet, og er derfor lavet af materialer som ægte silke og Cashmere uld. Man har valgt at tage udgangspunkt i Flora Danica blomster, som stammer fra et håndmalet pragtstel af porcelæn udført af Den Kongelige Porcelænsfabrik, nu det velkendte Royal Copenhagen.

Der er fokus på farver og mønstre i Flora Danica blomster, og så eksperimenteres der med, hvordan deres elegance og æstetik kan overføres til moderne og nutidige produkter. Alle blomster på produkterne er originale illustrationer af Flora Danica blomster, da ingen andre illustrationer må benyttes. Resultatet er en masse feminine produkter, som samtidig med at respektere de klassiske og tidløse Flora Danica blomster prints, også har et moderne design, som gør det attraktivt for kvinder i alle aldre.

Alle kvinder har brug for en taske, og om du har brug for en lille håndtaske eller en større skuldertaske, så kan du med garanti finde en blandt det store udvalg af dame tasker. Du kan også fuldende dit look med et fint tørklæde. Hvad enten du skal bruge et stort, varmt tørklæde i uld til vinter eller et lille, blødt dame tørklæde i 100% silke som kan bruges hele året rundt, så kan du helt sikkert finde et, der tilpasser lige præcis dine behov.

Du kommer hverken til at gå på kompromis med kvalitet eller design, og du får med garanti sat prikken over i’et med din nye accessoires.

Hvis det skønne Flora Danica motiv også tiltaler dig, og du er nysgerrig på, hvad Flora D har at tilbyde så smut ind og se det fine udvalg – Køb her.

Related posts

Sådan kan du få professionel hjælp til indretningen af dit hjem

redaktionen

Ægget – en ægte Arne Jacobsen klassiker

Redaktion

Skab tryghed i hjemmet med en husrensning

Redaktion