• Home
  • Bolig
  • De fire vigtigste aspekter ved køb af nyt tag
Bolig

De fire vigtigste aspekter ved køb af nyt tag

Det er vigtigt at have tag over hovedet — men når man først har det, er det også vigtigt, at taget er i orden. Et tag holder normalt mellem 25 og 35 år, men med den rigtige pleje og vedligeholdelse kan det sagtens holde længere. Tage skal dog udskiftes med tiden, og hvis dit tag trænger, er der fire vigtige aspekter at overveje, når du skal købe nyt tag.

De fire punkter:

  1. Tagtype

Når du skal vælge din tagtype, er det vigtigt at se på, hvilke behov du har. Dansk Tagbyg er tageksperter med et stort udvalg af forskellige typer tag, blandt andet betontag, ståltag og tegltag. Med udgangspunkt i dit hus og dine behov, kan de hjælpe med at finde frem til den bedste løsning.

  1. Pris og levetid

Pris og levetid er endnu et relevant punkt. Hvis hele tagkonstruktionen skal ændres, kan det blive dyrt at skifte tag. Det er dog essentielt at huske på, at et nyt tag er en investering, der ofte holder i mange år. Levetiden på taget er også et vigtigt element. I denne forbindelse er det godt at vide, at nogle bestemte tagtyper giver garanti i op til 40 år.

  1. Love og regler

Med hensyn til tagdækning er der visse love og regler, der skal følges. Når der skal lægges nyt tag, skal der ofte efterisoleres, og det kan gøre prisen lidt dyrere. Det er dog også vigtigt at tjekke lokalplanen for dit boligområde, for der kan være bestemte regler, der gælder netop din bolig.

  1. Gør-det-selv eller professionel hjælp

Sidst er det vigtigt at finde ud af, om du vil lægge taget selv eller søge professionel hjælp. Med professionel hjælp er du sikker på, at tagdækningen udføres korrekt, men hvis du vil lægge taget selv, er der penge at spare. Husk dog altid at kontakte en fagmand, så du finder den bedste løsning.

Related posts

Sådan gør du dine havemøbler forårsklar

redaktionen

Find en lampe der passer til dit hjem

Administratoren

Gør dit hjemmekontor lidt mere komfortabelt

redaktionen

Leave a Comment