Øvrigt indhold

De små indkøb til virksomheden kan gøre den største forskel

Selvom virksomheder og firmaer forbindes med store pengesummer og kæmpe indkøb, er det ikke altid de største indkøb, der har den største betydning. Ift. omsætningen vil det nok som regel være de store indkøb, der betyder mest, men på selve arbejdspladsen, er der altså mange af de små investeringer, der kan komme til at gøre en stor forskel i forskellige situationer. Nogle af de små investeringer kan der læses mere om herunder.

 

Førstehjælp og hjertestarter

Uanset hvor sundt et menneske er, kan man altid komme til skade, og man kan altid risikere, at kroppen slår fra uden advarsel. Dette kan ske på alle tidspunkter og på alle lokationer, og derfor er det ikke umuligt, at det kan ske på arbejdspladsen. Der kan altså rent faktisk reddes liv, hvis I har en hjertestarter på arbejdspladsen, så I selv kan nå at gøre noget, inden sundhedsvæsnet når frem.

 

Klar problemerne selv med lidt basalt værktøj

På en stor arbejdsplads er der en meget god chance for, at der er minimum en af medarbejderne, der også har nogle håndværksmæssige egenskaber. Derfor er det en god ide at have noget værktøj på arbejdspladsen, for så kan denne medarbejder jo lige fikse nogle af de problemer, der kunne opstå, uden at det er nødvendigt at hente hjælp ind udefra. På https://vaerktoejspriser.dk/ kan I finde et udvalg af værktøj at investere i.

 

En god kaffemaskine

Som voksent, arbejdende menneske er der ikke noget som en kop kaffe for lige at genopfriske energien, når eftermiddagen på arbejdet begynder at blive lang. Men hvem har lyst til at drikke en dårlig, lunken kop kaffe? Ingen! Derfor er det fra virksomhedens side en god ide at investere i en god kaffemaskine, som kan servere en god kop kaffe for medarbejderne, og dermed forny deres arbejdsglæde- og energi.

Related posts

Kør sammen til næste familie- eller firmaarrangement 

redaktionen

Hold dig opdateret om sport

Redaktion

Nøglefærdige løsninger til hverdagens udfordringer

Redaktionen