Øvrigt indhold

Den perfekte arbejdsmakker

Et rullestillads er et helt perfekt redskab til opgradering af boligen, for det er nemlig et meget fleksibelt stillads. Står du overfor en mindre reparationsopgave eller maling af udhæng mm., så er et rullestillads den helt rigtige arbejdsmakker. Et rullestillads er under kategorien letvægtsstilladser, og de er derfor super nemme at håndtere.

Der er et hav af forskellige opgaver, hvor et rullestillads kan være behjælpeligt. Fx hvis du skal foretage maler- eller spartelarbejde af høje vægge. Den maksimale arbejdshøjde for et rullestillads er 12 meter, når det er indendørs og 8 meter, hvis det er udendørs – så der er altså rig mulighed for at nå helt op i krogene.

Sikkerhed frem for alt

Som navnet antyder, så er det et rullende stillads. Det gør nemlig arbejdet meget nemmere for dig – hver gang du skal til et nyt arbejdsområde, kan du blot rulle stilladset med dig. Vigtigst af alt er dog, at det kun ruller, når du vil have det skal rulle. Det betyder, at rullestilladset ikke ruller, når du står på det. Dog kan man aldrig prioritere sikkerhed højt nok, så derfor er det et must, at du benytter det traditionelle sikkerhedsudstyr.

Uanset hvor sikkert, du føler du står, så tager det ikke mere end et splitsekund for at en ulykke kan ske. Og falder du 8 meter, så kan konsekvensen være stor. Derfor har vi fundet et firma, hvor både sikkerhed og kvalitet er højest på listen. Og hvor du kan få den helt rette rådgivning til det projekt, du står overfor. Find dit rullestillads her.

Related posts

Pengedebitor og realdebitor – få styr på begreberne

Redaktion

Nu kan du tage bæredygtige sko på fødderne

redaktionen

Moutainbike-sporten oplever stigende popularitet

redaktionen