Tøj og modetips

Den perfekte gave til sig selv eller en du holder af

Vi kender alle til situationen, hvor vi skal have købt en gave. Det kan både være til kæresten, sin mor eller far, børn eller en selv, men hvordan finder man den perfekte gave, og hvad er den perfekte gave? Dilemmaet opstår altid – hvad skal jeg dog købe, for at give en god og tilfredsstillende gave, der samtidig også bliver benyttet? En gave behøver ikke nødvendigvis at være dyr, men må gerne have en god bagtanke samt et formål. Vi har alle oplevet at modtage en gave, som senere hen blev kastet ud eller gemt på loftet.

Hos THELOOK vil vi utrolig gerne være behjælpelige med en god gave. Vi har alt til hår- og hudpleje samt mere til. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at modtageren bliver tilfreds og glad. På vores side kan du bl.a. finde fantastiske produkter fra iS Clinical, Medex samt neglelak, spray tan, elartikler, vipper og makeup samt meget mere. Hvis du er i tvivl om, hvad den rette gave er, forhandler vi også gavekort, hvor du helt selv kan vælge beløbet, dog mindst 100 kr. Hvis du er fuldstændig blank på gavefronten, så kontakt os – vi lover at finde en løsning, og naturligvis en god en af slagsen.

Vi forhandler bl.a. iS Clinical Cleansing Complex, hvilket er en klar, mild og effektiv gel. Rensningsformelen er beriget med næringsstoffer, antioxidanter og plejende ingredienser, hvilket giver en komplet rensning af porerne i huden, og dermed sikrer dig sund hud. Denne gel er et fantastisk produkt, hvis du ønsker at fjerne fedt og snavs fra hudens overflade, helt uden at udtømme de vigtige lagre af naturlig olie, som skaber en forstærkende integritet i huden. iS Clinical Cleansing Complex kan anvendes til mænd og kvinder med alle hudtyper.

De fantastiske produkter fra Medex er ligeledes iS Clinical også nogle af vores bedst-sælgende. Vi forhandler blandt andet Medex Cream Desensible, hvilket er en resultatgivende aktiv creme til irriteret, rød og følsom hud. Denne creme, fra Medex, har en beroligende effekt på huden, og den har igennem forskning og flere tester bevist, at antallet af karsprængninger reduceres væsentligt efter blot kort tids anvendelse.

Moroccanoil er et utrolig anerkendt og resultatgivende mærke, der ses på hylderne overalt i verden. De har bl.a. udviklet Morrocanoil Curl Defining Cream, som er det perfekte stylingprodukt til dig med krøllet hår. Cremen har en opstrammede effekt på krøller og plejer, fugter og nærer samtidig håret. Krøllecremen efterlader dig med flotte, velplejet og spændstige krøller, der er svære at få øjnene fra. Du vil desuden opleve, at krøllecremen også eliminere krus og frizz.

Du kan se meget mere fra iS Clinical, Medex og Morrocanoil samt alle vores andre fine produkter hos THELOOK.

Vi kan blive ved med at forslå gaveideer, men om det er, hvad du søger, vides ikke. Vi vil dog stadig utrolig gerne være behjælpelige hos THELOOK, så tag endelig kontakt, hvis du står i gaveproblemer. Vi lover at vejlede dig og komme med gode forslag til, hvad det kunne være.

Related posts

Bliv juleklar med de helt rigtige smykker

Redaktion

Find din stil med lala Berlin

Redaktionen

Er du træt af, at du aldrig kan finde den trøje, som du leder efter?

redaktionen

Leave a Comment