Gadgets

Der findes også anvendelige gadgets

Gadgets findes i samtlige former og størrelser, og kan fås til mange forskellige grupper. Gadgets er et objekt, ofte af teknologisk karakter, som har et bestemt formål. Ofte er formålet af ligegyldig karakter, men faktisk findes der også mange anvendelige gadgets, som kan bidrage med en lettere hverdag for dig.

 

Hav altid ekstra strøm med til mobilen

Findes der noget så ærgerligt, som at løbe tør for strøm på mobilen? Vi har nok alle prøvet det, og det sker altid på de mest uheldige tidspunkter. Netsurfing, gaming, lange samtaler, er blot nogle af de faktorer der gør, at batteriet ikke engang rækker til en hel dag. Derfor er en Hähnel Magic usb-rejseoplader god altid at have ved sin side. Har du prøvet at være på ferie, mobilen er gået tør for strøm, og du tænker, at du bare kan sætte opladeren i stikkontakten? Det har vi vidst alle sammen prøvet, hvorefter vi derefter opdager, at de har andre stikkontakter end hjemme i Danmark. Denne oplevelse slipper du heldigvis for med denne rejseoplader, da der medfølger adapter til de fleste landes stikkontakter. Så det er bare at sætte den i stikkontakten, vente til den er færdig opladet, og forglem ikke at tage den med i tasken igen.

 

En gadget som alle medarbejdere burde have

Rygproblemer er et de mest udbredte problemer i den vestlige verden grundet vores arbejdsmiljø, og mange tilbringer enormt meget tid foran computeren og lige så lidt energi på at respektere ryggen. Med en ‘Betterback’ er du tvunget til at god arbejdsstilling, da selerne er forbundet med knæene. Denne er derfor en god investering, som kan være med til at forebygge rygproblemer og i værste tilfælde fremtidige diskusprolapser og andre rygsygdomme. Der er altså tale om en gadget, der er uundværlig.

 

Andre anvendelige gadgets

Vil du være den smarteste stranden, eller være vært for den vildeste havefest? Så er en TDK ghettoblaster et godt bud til at hjælpe dig på vej. Takket være de gode batterier kan de spille højt musik undervejs. Musikken kan tilkobles fra iPad eller enhver anden kilde med hovedtelefonudgang. Derudover er et sportsur eller en aktivitetsmåler en meget anvendelig gadget til at øge din motivation til at få en mere aktiv hverdag. En femte gadget, som vil hjælpe dig er en solcelleoplader til din iPhone. Så længe solen er fremme, kan du altid få strøm.

 

 

Related posts

Sådan kan du få mere ud af din elektronik

Redaktion

Find gode råd til din nye elcykel

Mejr

Sådan kommer du i gang med at fiske

Mejr

Leave a Comment