• Home
  • Bolig
  • Derfor bør du efterisolere dit loft
Bolig

Derfor bør du efterisolere dit loft

Hvis du gerne vil nedbringe dit varmeforbrug og spare penge på varmeregningen, så kan det være en god idé at efterisolere loftet. Varmen stiger nemlig op ad, og derfor bør loftet været ordentligt isoleret, så varmen ikke bare suser ud. Derved er loftisolering en måde, hvorved du kan gøre dit hjem energivenligt.

Valg af den rette loftisoleringsmetode

Der findes to måde at loftisolere, og begge metoder har deres fordele og ulemper. Den ene metode er at blæse isolering ind med en indblæsningsmaskine. Dette er dog en metode, som du ikke selv kan bruge, så hvis dette vil være løsningen for dig, så bør du få hjælp fra faglærte. Det er dog en løsning, der er meget effektiv på loftrum, fordi det ligger tæt og falder ned i alle revner. Dermed er du sikret imod steder, hvor der kan komme kulde ind, og varmen kan sive ud.

Den anden metode er, at du kan lægge et lag af isoleringsruller eller -måtter ud. Måtterne findes i mange forskellige størrelser, hvilket gør, at de er lette at tilpasse netop dit loftrum. Derudover er de også forholdsvist nemme at håndtere, hvilket gør, at det er en metode, som du selv kan bruge til at isolere dit loft. Hvis du gerne vil vide mere, så kan du klik her for at læse mere om isolering.

Få professionelt hjælp

Hvis du gerne vil have efterisoleret dit loft i Albertslund, Brøndby eller Hørsholm, så kan du vælge at gøre det selv, eller hyre professionelle fagfolk. Dette skyldes, at der er mange ting, som du skal tage stilling til, når du skal have isoleret dit loft. Du skal for eksempel vælge isoleringsmateriale, som passer bedst til dit loft. Det kan derfor være, at du ved at lade et professionelt isoleringsfirma tage styringen får den bedste isolering og derved den største mulighed for at spare penge på varmeregningen.

Related posts

Spar penge ved vedligeholdelse af bygningens faldstammer

redaktionen

Forbered julen allerede nu

Redaktion

Skal du i gang med nyt, stort byggeprojekt?

redaktionen

Leave a Comment