• Home
  • Bolig
  • Derfor burde man skifte til et Cembrit enternit tag
Bolig

Derfor burde man skifte til et Cembrit enternit tag

Ordet enternit er også kaldet fibercement. Som en brandsikker og billig løsning bruges enternit som belægning på facader. At skifte til et cembrit enternit tag er et populært valg blandt både husejere – om det så er almindelige parcelhuse eller noget andet – sommerhusejere, kolonihavehusejere og ejere af lejlighedskomplekser. Cembrit enternit tagplader er lavet helt naturligt, hvilket gør dem 100% miljøvenlige. Cembrit enternit tagplader er desuden vedligeholdsfrie. De er modstandsdygtige overfor alger, klakbelægning og hvad der nu ellers kunne ødelægge vedligeholdsprocessen, som andet skidt. Cembrit enternit tagplader er altså tagplader i aller højeste kvalitet, der er super miljøvenlige og vedligeholdsfrie. Der er mange gode grunde til at skifte til et cembrit enternit tag, hvis man trænger til at få nyt tag.

Hvad er fordelene ved cembrit enternit tagplader ellers?

Udover som sagt at være 100% miljøvenlige og super vedligeholdsfrie, så er der faktisk mange flere fordele ved cembrit enternit tagplader. Som tidligere nævnt er enternit jo også kaldet fibercement. Fibrene i cementen gør, at cembrit enternit tagplader er modstandsdygtige overfor vind og vejr i modsætningen til beton eller lignende. På grund af fibercementen har alger, svamp og fugt svært ved at vokse på taget, derfor får man også et bedre indeklima, da betingelserne for vækst på taget er dårlige. Grunden til, at cembrit enternit tagplader er 100% miljøvenlige, er fordi, at enternit – altså fibercement – blot indeholder vand, cement, fibre og mineraler. En virkelig stor fordel ved cembrit enternit tag er, at det er hæmmende i tilfælde af brand!

Cembrit enternit tagplader hos lavpris træ

Lavpris træ har et bredt udvalg af gode cembrit enternit tagplader til dig, der skal have udskiftet taget med noget bedre, mere miljøvenligt og vedligeholdsfrit. Du finder et godt udvalg af cembrit enternit bølgeplader, som du enten kan vælge at bestille på nettet eller se i en af deres fire butikker. I butikkerne kan fordelen være, at du kan få dig en snak med de dygtige ansatte, som kan fortælle dig en masse om cembrit enternit og som med glæde vil svare på dine mange spørgsmål. Cembrit enternit tagplader er nogle af de bedste tagplader på markedet.

Related posts

Dette skal du overveje når du køber fliser

Redaktion

Træt af tårnhøje varmeregninger?

redaktionen

Sådan fylder du din opvaskemaskine mest optimalt

redaktionen