Øvrigt indhold

Derfor er det vigtigt at overholde service på bilen

Bilen skal til service enten hvert eller hvert andet år – eller et sted mellem 10.000 og 30.000 kørte kilometer. Det er op til den enkelte, om man vælger at overholde dette serviceeftersyn. Det kan dog ende meget galt, hvis man vælger at ignorere disse løbende serviceeftersyn. Vi har her samlet nogle fordele ved at overholde service af din bil.

Et serviceeftersyn fanger problemer, før de opstår

Hvis man overholder service på bilen, så betyder det, at bilen bliver tjekket igennem fra top til tå regelmæssigt – og den regelmæssige gennemgang kan fange problemer, før de rent faktisk for alvor opstår. Du får således til et serviceeftersyn et godt indblik i bilens ”helbred” og får også indsigt i, hvad der eventuelt skal laves med det samme og hvad der skal laves på et senere tidspunkt, så du fortsat kører rundt i en driftssikker bil.

Et service koster selvfølgelig penge, men du risikerer en langt større regning, hvis du ikke får foretaget regelmæssige serviceeftersyn. Et sammenbrud af bilen fører nemlig ofte til større og uventede konsekvenser og kan skade flere dele – og det betyder, at det bliver en del dyrere for dig at få repareret bilen end det ville have været, hvis du havde fanget problemet inden det opstod.

Et serviceeftersyn er vigtigt for sikkerheden

Et serviceeftersyn er essentielt, hvis du ønsker at køre i en driftssikker bil. Det er nemlig hele meningen med et serviceeftersyn at sikre at bilen er sikker at køre i. Gammel olie og bevægelige dele, der ikke smøres, betyder en større risiko for slidtage og pludselige nedbrud – og dette ordnes ved et serviceeftersyn.

Et serviceeftersyn sikrer overholdelse af garantien

På en ny bil er der garanti, og den varierer alt efter bilmærket. Kia tilbyder f.eks. hele 7 års garanti, men en forudsætning for at du kan få denne garanti er, at du overholder de regelmæssige serviceeftersyn. Du mister således garantien, hvis du ikke kan vise en udfyldt servicebog – og det kan koste dig en god sjat penge i sidste ende.

Står du og skal have bilen til service, så kan du med fordel prøve autoservice i Haderslev hos LAB Car Service. De er et professionelt autoværksted, som er uddannet inden for og har erfaring med alle bilmærker.

Related posts

Præsenter din virksomhed så godt som muligt

redaktionen

Hør mere om en akupunktur uddannelse i Aarhus

Redaktion

Sådan kan du sikre, at din virksomhed vokser sig større

redaktionen