• Home
  • Bolig
  • Derfor skal du investere i et træpillefyr
Bolig

Derfor skal du investere i et træpillefyr

Besparelser på varmeregningen

Findes der noget, der er mere irriterende at bruge penge på end varmeregningen? Det tror vi faktisk ikke, og derfor giver det også mening at investere i noget, der gør din varmeregning lavere, så du kan bruge dine penge på noget, der er lidt sjovere!

Det er muligt, at det koster lidt penge at investere i et pillefyr – normalt ligger prisen på et pillefyr omkring 45.000-80.000 kr., men man siger ligeledes, at de vil vær indtjent efter de første 2-4 år.

Hvor meget du sparer på din varmeregning, afhænger naturligvis af, hvilken varmekilde du har nu. Hvis du har et oliefyr, siges det, at man sparer cirka 60% af varmeregningen!

Bedre for miljøet

I denne tid er der meget fokus på en grøn omstilling – og det behøves ikke at være anderledes, når det ankommer din varmeregning!

Et pillefyr er naturligvis ikke den grønneste varmekilde, der findes – det er nemlig solceller, men derefter er det ikke langt bagud på listen. Et træpillefyr brænder nemlig træpillerne så effektivt, at der næsten intet spild er tilbage. Der udvikles også gasser under forbrændingen, men disse forsvinder ligeledes i forbrændingen.

Vær dog opmærksom på at købe nogle træpiller af god kvalitet, for det er disse, der brænder bedst. Når det kommer til træpiller, så kan man mærke meget forskel i kvalitet. De gode holder nemlig længere og kræver også mindre rengøring efterfølgende, så det kan virkelig betale sig at finde en god pilleleverandør!

Passer til eksisterende systemer

Hvis du bor i et gammelt hus, så er et træpillefyr måske den perfekte løsning til dig. Pillefyre kan nemlig producere en høj fremløbstemperatur, og det betyder, at du ikke behøves at udskifte de gamle radiatorer i huset.

Styr den over nettet

Hvis du tænker, at et træpillefyr er håbløst gammelt og forældet, så tager du ganske fejl! I dag bliver flere og flere ting digitaliserede, og her er pillefyret ingen undtagelse! I dag kan du nemlig koble dit pillefyr til nettet, så du har fuld styring og overvågning derfra! Det er endda også muligt at finde en leverandør, som holder øje med pillefyret for dig, og giver dig besked, hvis der er nogle store udsving. Så bliver det vist ikke nemmere, hva’?

Related posts

Værd at vide om dit dynevalg

redaktionen

Vil du gerne finde flere løbende besparelser

Administratoren

Spar penge, når du skal lave el i huset

Redaktion