Rejser

Det skal I lave i jeres vinterferie

Vinteren i Danmark nærmer sig, hvilket også vil sige, at vinterferien snart står for døren for mange mennesker. Selvom vinteren er køligere og mere fugtigt, behøver alting ikke foregå indendørs. Der er masser af aktiviteter at lave både inde- og udendørs. Hvis I har vinterferie, har I så planlagt, hvad I skal lave? Hvis ikke, så kommer her nogle idéer.

Hold storebagedag

Når det er vinter og koldt udenfor, er der virkelig noget hyggeligt over at stå indenfor og bage. Gå sammen om at handle ind til jeres yndlingskage. Når I er hjemme igen, er det bare at komme i gang. Sæt noget musik på, så det bliver ekstra hyggeligt. Bagefter kan I nyde jeres hjemmebag til en god film i sofaen.

Tag billeder i naturen

Specielt hvis der er sne om vinteren, er naturen rigtig flot. Find jeres varme tøj og vanter frem og bevæg jer ud i naturen, for at tage billeder. I kan f.eks. tage en tur i skoven og gøre det til en konkurrence om, hvem der kan tage det flotteste billede. I får samtidig bevæget jer og får noget frisk luft.

Tag på skiferie

Hvis I gerne vil planlægge noget lidt større, kan I tage på skiferie. At stå på ski er sjovt for både nybegyndere og øvede, så det skal ikke være nogen begrænsning, at I måske ikke har prøvet det før. Det er bare at komme afsted. Book jeres skiferie på onlineski.dk

Vær kreative

Hvis I kan lide at være kreative, kan I sætte jer sammen en eftermiddag, hvor I sidder og maler f.eks. I kan også være at tegne, lave collager eller lave smykker. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Pointen er, at I skal sidde og hygge jer. Tænd nogle stearinlys og sæt god musik på, imens I er kreative.

Related posts

Derfor skal du lease en bil til ferien

redaktionen

Fyld rygsækken op med oplevelser for livet

redaktionen

Jyllands perfekte bud på et feriecenter

redaktionen