Øvrigt indhold

Digitale løsninger til virksomheden

For at et firma skal være rentabelt og give overskud er det vigtigt, at der er styr på alle aspekter af virksomheden. Dette gælder også den digitale del af firmaet, som har tendens til at få større og større betydning i takt med den teknologiske udvikling i samfundet. Derfor er det bydende nødvendigt, at der er godt styr på de digitale løsninger i din virksomhed – ellers kan det hurtigt blive rigtig svært at bibeholde konkurrencedygtigheden på markedet. Heldigvis findes der masser af smarte digitale værktøjer, som du let kan gøre til en del af dit firma. I denne guide kan du læse om to af dem.

Easytime – få styr på timeantallet

Easytime er et smart system, der tilbyder et væld af forskellige digitale løsninger. Programmet kan både bruges til at holde styr på timeantal, vareforbrug, kørselsregistreringer og meget andet. Med easytime bliver det altså meget lettere at få styr på alle de småting, som ellers kan være besværlige og komplicerede at registrere. Programmet er desuden udformet på en måde, så du kun betaler for de dele af systemet, som du rent faktisk har behov for i din virksomhed. Resten kan du købe som tilvalgsløsninger senere hen, så easytime er perfekt til dig, der foretrækker at bruge pengene med omhu.

Zoom – onlinemøder som aldrig før

Onlinemøder kan spare både tid og ressourcer, og derfor er det vigtigt at have en god og funktionsdygtig platform, som de kan afvikles på. Her er zoom et rigtig godt bud, da programmet byder på et væld af smarte og behjælpelige løsninger. Det bl.a. er muligt at række hånden op, så man undgår for mange afbrydelser, og man kan dele sin skærm, hvis man for eksempel skal vise en præsentation. Det er desuden muligt at installere forskellige slags udvidelser, der kan gøre oplevelsen og kvaliteten af mødet endnu bedre.

Related posts

Vil du også udstråle selvtillid?

Redaktion

Din store guide til ravjagten

Redaktion

Privatleasing af bilen – derfor er det en god løsning

Redaktion