Øvrigt indhold

Drømmer dit barn om at komme på en aktiv efterskole?

Der er i dag rigtig mange unge mennesker, der drømmer om at komme på efterskole. Og det kan der være flere grunde til. For det første er der mange, der har brug for et afbræk fra skolen. De er ved at være skoletrætte efter flere år på den normale bænk, og derfor er de begyndt at miste motivationen for rent faktisk at møde op og lære noget. For det andet kan det give et ungt menneske noget mere selvtillid og noget mere ansvar, der gør, at troen på sig selv øges. Når man kommer på en efterskole, skal man nemlig selv til at gøre mange af de normale ting i hverdagen, og man bliver derfor mere ansvarsfuld af den simple grund, at man er nødt til det. Man lærer at blive voksen, og det er der mange, der efterspørger. Sidst men ikke mindst er der mange, der har behov for at få sig nogle gode oplevelser. Og der kan en efterskole bestemt bidrage. For selvom der er fokus på skolegangen og det at lære noget, så er der også mange sociale arrangementer i fokus lige såvel, som det ved nogle efterskoler i Jylland og helt specifikt i Sønderjylland også er sporten og især fodbolden, der trækker mange unge til sig.

 

En aktiv og lærerig hverdag

Mange af de unge mennesker, der gerne vil på en efterskole, har nemlig en drøm om at få en mere aktiv hverdag, hvor der bliver mere tid til sporten. Og derfor kan en fodbold efterskole i Jylland være det helt rette svar. På en sådan spilles der nemlig fodbold dagligt, og det er en sportsgren, det forsøges at gøre til en integreret del af hverdagen. Er dit barn en fodboldtosse, er det således sikret, at det er et fag, der vil stå på skemaet meget ofte. Og det kan netop give det afbræk fra den vante skolegang, der er behov for, lige såvel som det kan give mere selvstændighed og mere social frihed. Når der er fokus på kampene, er man nemlig afhængige af sine holdkammerater, og man lærer derfor i meget høj grad også at komme til at værdsætte holdfællesskaber, sammenhold, samspil, samarbejde og alt det sociale, der ligger herimellem. Det giver en meget sjovere hverdag, og det sørger for, man hver aften kan gå glad, tilfreds og bestemt også udmattet i seng hver aften. Mens man vil stå op fyldt med energi.

 

Der er ingen grund til bekymring

Send derfor trygt dit barn afsted på en fodbold efterskole i Jylland. Der er nemlig garanti for, at dette vil få sig en oplevelse for livet. Og det er en oplevelse, man aldrig vil glemme, idet man også skaber sig venner og minder for livet, man kan tage med sig og dele ud af. Du vil derfor opleve et meget gladere, meget mere motiveret og meget mere selvstændigt ung menneske ,der kommer hjem til dig igen efter et år på en fodbold efterskole i Jylland.

Related posts

Sov sundere med en kugledyne

redaktionen

En guide til dig, som lige har fået nyt værksted

Redaktion

Find den perfekte gave til fodboldelskeren  

redaktionen