Forbrugerelektronik

E-cigaret i bilen: God idé eller dårlig idé?

Har man valgt e-cigaretten fremfor almindelige cigaretter, vil man opleve, at man bliver ligeså afhængig af den, som man gør af cigaretter, og man vil derfor automatisk have den med sig overalt. Dette gælder også i bilen, hvor det kan være svært undvære den på de lange ture. Dog er det ikke altid en god idé at have e-cigaretten med i bilen på grund af dampen, der spredes rundt i rummet, og det kan have nogle negative konsekvenser for dig som chauffør. Du skal derfor være opmærksom, når du damper i din bil, og du får derfor herunder et par enkelte gode råd, der er vigtige at huske på, hvis du har e-cigaretten med i bilen en dag.

Kør bil, når du kører bil!

Når du kører bil, kører du bil, og det betyder altså, at e-cigaretten ikke skal blive en distraktion. Hold derfor altid fokus på vejen og damp kun i et begrænset omfang, så du stadig kan koncentrere dig om at køre.

Sørg for at holde ruderne fri for damp

Det anbefales kraftigt, at du ikke damper så meget i bilen, at det ender med, at du ikke kan se ud af ruderne. Faktisk kan du risikere, at politiet stopper dig, hvis dine ruder ikke lever op til kravene. I værste tilfælde kan du få frataget dit kørekort.

Vil du have flere gode råd?

Det er helt sikkert ikke altid en god idé at ryge eller dampe i bilen, da det kan give problemer med udsynet. Dog kan det godt lade sig gøre, hvis man tager sine forbehold og tager de råd til sig, som man kan få. Kan du ikke undvære din e-cigaret i bilen, og vil du derfor gerne have flere gode råd, kan du besøge denne side, som kan hjælpe dig endnu mere. Således undgår du uheld, og du kan samtidig have din e-cigaret med på farten.

 

Related posts

Valget af den bedste foodprocessor – sådan træffer du det bedste valg

redaktionen

Sådan finder du en barbermaskine der passer til netop dit behov

Administratoren

Sådan bliver du klar til studiestart

redaktionen