Øvrigt indhold

Elektronik er den mest hyppige låneårsag på nettet

Danskerne er ikke bange for at låne penge. Tværtimod, så låner de penge til mange formål. Der er dog fortsat en relativt fast opdeling af, hvad der lånes penge til i banken og hvad der lånes penge til på nettet. I banken er det primært store køb, der lånes penge til, hvilket bl.a. inkluderer køb af bil og bolig, som kun få låner penge til andre steder end i banken.

På nettet er låneårsagerne en kende mere differentierede. Her kan der nemlig også lånes penge til langt flere formål, da de online långiver ikke er nær så interesserede i, hvad du egentlig skal låne pengene til. Uanset om du har i sinde at låne penge til et nyt TV, den nye iPhone eller du blot synes, det er på tide, at din sofa eller dit sofabord bliver skiftet ud.

De fleste onlinelån optages til køb af elektronik

Danskerne er generelt glade for elektronik. Det er dog ikke alle, der har lige nemt ved at finde pengene til det. Er det også noget, du kender til, så er der også en chance for, at du er tilbøjelig til at optage et lån til køb af elektronik – og det er du bestemt ikke den eneste, der er. Faktisk er det den mest hyppige låneårsag, når der er tale om lån som fx kviklån.

Det er ikke kun bestemt typer elektronik, der optages lån til, men derimod et bredt udvalg af forskellige typer elektronik. Der skal dog ikke lægges skjul på, at den mest populære type elektronik er mobile enheder fra Apple i form af både iPhone og iPads. Derfor er det også noget af det elektronik, der optages absolut flest lån til på det danske marked.

Nogle undrer sig over, at danskerne er villige til at optage kviklån for at købe iPhones og iPads, når det typisk er muligt for dig at finansiere dem sammen med et abonnement hos ét af de mange teleselskaber. Faktum er dog, at du typisk vil få en lavere kontantpris på telefonen, hvis den betales med det samme i stedet for at betale den over f.eks. 12 måneder.

Hvidevarer er også en hyppig låneårsag

Det er dog ikke kun elektronik, der lånes penge til på nettet. Der er nemlig også mange danskere, der vælger at låne penge til køb af hvidevarer. De to produktkategorier minder meget om hinanden, da det er noget, der skal opgraderes i ny og næ, hvis det skal leve op til tidens standarder – og dertil er hverken elektronik eller hvidevarer synderligt billigt.

Det er i høj grad på grund af de høje priser, at der er mange, der vælger at låne penge til at købe f.eks. en ny PC eller en ny ovn. Det kan være svært at finde de penge, der skal bruges, men hvis du i stedet vælger at betale over tid, så er det ikke et helt så stort problem – og det er netop dét, du får mulighed for at gøre, hvis du optager et lån på nettet.

Related posts

En frugtordning kan sagtens høre til på arbejdspladsen

Redaktion

Hvordan opretholder du en aktiv livsstil?

Redaktion

Skal du have nye ridestøvler?

Redaktion

Leave a Comment