Øvrigt indhold

En frugtordning kan sagtens høre til på arbejdspladsen

For mange er en stor kurv med æbler, pærer, bananer og appelsiner måske primært noget, de forbinder med barndommen. Mange voksne glemmer nemlig, at også de kan have stor gavn af både frugtsukker, vitaminer og mineraler en gang imellem. For det er faktisk enormt gavnligt for både store og små. Derfor kan en frugtordning og firmafrugtordning altså også sagtens høre sig til på en god arbejdsplads. På den måde kan også de voksne komme til at spise noget sundt og nærende i løbet af deres dag.

Et populært tilbud

Selvom du måske ikke selv har overvejet at give dine medarbejdere sådan en gode, så er det faktisk et meget populært tilbud på mange arbejdspladser. Flere og flere arbejdsgivere vælger at stille både æbler og bananer til rådighed for deres medarbejdere.

Når folk bliver sultne i løbet af dagen, kan det være en stor fordel, at de bare kan tage sig et let mellemmåltid og komme videre med dagen. For det første betyder det, at de ikke går og er sultne. For det andet er det et nemt mellemmåltid at tage i hånden. For det tredje er det sundere end mange af de små mellemmåltider, som de alternativt kunne finde i cafeterier og slikautomater.

Gør som mange andre virksomheder og få en frugtordning.

Skab god stemning på arbejdspladsen

Det kan i øvrigt være med til at skabe en god stemning, når du gør små ting som disse for dine medarbejdere. Det viser, at du går op i, at de har det godt. Derudover er det jo tanken, der tæller. Derfor er dette altså bare en lille ting, som kunne gøre en stor forskel.

Dine medarbejdere vil uden tvivl sætte pris på, at der fremover vil være noget både sundt og lækkert, som de helt frit kan spise af.

Related posts

Rejs dig til skønne oplevelser

Redaktion

Sådan gør du babyshoweren til en fest

Redaktion

Sådan plejer du bedst din bil

Redaktion

Leave a Comment