Øvrigt indhold

Er det muligt at låne penge, hvis jeg står i RKI?

Det er ikke nemt at få lov til at låne penge, hvis du står i RKI. Det er dog ikke noget, der betyder, at det ikke er muligt. Du kan godt låne penge på nettet, hvis du er anført som dårlig betaler i et register som RKI. Det gør sig også gældende, hvis du f.eks. står registreret i Debitor Registret.

Selvom det er muligt at finde RKI-lån, så er dine muligheder er dog meget begrænsede. Der er kun ganske få udbydere på det danske marked, der er villige til at låne penge ud til en person, der står i RKI. Det skyldes, at du har en dårlig historik som kredittager, og det vil derfor være en stor risiko at låne penge ud til dig.

Hvordan kan jeg finde et ordentligt RKI-lån?

Først og fremmest, så skal det gøres klart, at det ikke er billigt at låne penge, hvis du står i RKI. Det kan ikke lade sig gøre at låne penge til samme pris som folk, der ikke står i RKI. Du kan stadig låne penge til en pris, der er er overkommelig, men på trods af dette, så kommer den end ikke tæt på et normalt prisleje.

Derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv, om det er en god idé at optage et sådant lån. Dertil er det også uhyre vigtigt, at du er sikker på, at du rent faktisk har råd til at låne penge. I langt de fleste tilfælde står folk i RKI, fordi de ikke kan betale deres regninger, og så er det næppe en god idé at optage mere gæld.

Er du overbevist om, at det er en god idé, at du optager et såkaldt RKI-lån, så er det vigtigt, du laver ordentlig research, inden du vælger dit lån. På trods af, at der ikke er mange udbydere at vælge mellem, så er der alligevel stor forskel på prisniveauet – og det betyder, der kan være mange penge at spare.

Sammenlign dine muligheder

Hvis du skal sikre, dit lån ikke er for dyrt, så er der ikke andet for end at holdet op imod de øvrige lån, du kan finde på nettet. I og med, at du står i RKI, så har du ikke mulighed for at sammenligne synderligt mange lån med hinanden. Det er dog både en fordel og en ulempe, at der ikke er helt så mange lån, du skal inddrage.

Én ting er, at det er med til at mindske din chance for at finde et billigt lån, men noget helt andet er, at det er med til at gøre det nemt at skabe et godt overblik. På denne måde kan du i det mindste sikre, at du reelt set ender med at vælge det billigste RKI-lån.

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte, hvis du skal finde et RKI-lån, så klik her og tag et kig på oversigten over låneudbydere. Det er både den nemmeste og mest effektive måde at skabe det nødvendige overblik.

Related posts

Rygsække og tasker fra Fjällräven

redaktionen

Bruger du også din bolig som en del af din virksomhed?

redaktionen

Løfteløsninger til virksomheder

redaktionen