• Home
  • Tøj og modetips
  • Er du til økologi, bæredygtighed og sunde fødder? Så skal du kende OnSteam®
Tøj og modetips

Er du til økologi, bæredygtighed og sunde fødder? Så skal du kende OnSteam®

OnSteam® er et OekoTex 100certificeret for, som du finder i skoene fra det danske mærke Nature. Materialet, der består af mikrofiber, er superlækkert, og minder på flere områder om læder. Faktisk får du med OnSteam® helt den samme fornemmelse, som når du rør ved læder. Det fantastiske materiale har 6 gange større fugtighedstransport end læder og er 100% åndbart – det er et must til fødder, som trænger til luft. Som et ekstra plus virker foret temperaturregulerende. Du kan derfor altid være sikker på komfort, uanset hvilken temperatur dine fødder har brug for.

De attraktive fordele stopper ikke her. Med OnSteam® slipper du også for tungmetallet krom, mens produktionen ikke påvirker CO2balancen. Der er alt at elske her.

Drømmer du om moderigtige sko med OnSteam®? Fortvivl ikke. Mærket Nature giver dig nemlig mulighed for fashionable sko, der matcher langt de fleste outfits. Ovenikøbet kan du vælge mellem flere flotte farver – det bliver ikke kedeligt med dine nye sko.

Dine nye favoritter er desuden yderst bekvemmelige. De fodformede sko byder på velbehag for hvert skridt, du tager. Du bliver hurtig afhængig af mærket, når du først har sat fødderne i dine første Nature sko.

En bonus brandet er, at du tager et bæredygtigt valg. Den lille virksomhed gør sit for at passe på vores miljø, når de laver sko, mens de vægter kvalitet frem for kvantitet. Dine fødder vil elske de nye luksuriøse omstændigheder, mens du selv tager et skridt mod en sundere klode.

Related posts

Spar penge på frisøren med dine egne kerastase produkter

redaktionen

Din garderobe afslører dig

redaktionen

Lækkert tøj til kvinder

redaktionen