Øvrigt indhold

Er du træt af høje varmeregninger?

Er du træt af, at du år efter år har høje varmeregninger? Følelsen af, at du ikke rigtig får noget for dine penge, og at pengene nærmest bare fosser ud? Der findes faktisk en løsning, som ovenikøbet er nem at gå til og rigtig simpel. Med denne enkle løsning, kan du spare en masse penge, så du har flere penge til alt det sjove. Man kan tit komme til at føle, at penge til varme er spildte penge, og det er det selvfølgelig ikke, men det kan være trælse penge at betale for mange af.

Hvad er en varmepumpe?

Én af løsninger på høje varmeregninger er en varmepumpe. En varmepumpe bruger energien fra luften udenfor for så at omdanne denne til energi indenfor. Det vil sige, at varmepumpen bruger luften udenfor til at lave varme til indenfor. Luften udenfor kommer helt gratis, og derfor er det en langt mere budgetvenlig metode, hvis man varmer hjemmet op med en varmepumpe. Man kan udskifte ens nuværende system fuldstændig med en varmepumpe, eller man kan bruge den som et supplement. En varmepumpe kan ikke bare bruges til at opvarme hjemmet, men kan samtidig også afkøle om sommeren.

Der findes både luft-til-luft varmepumper samt luft-til-vand. Det siger sig selv, at den første kan varme og afkøle luften i rummet, hvor den anden kan varme vandet også. Scanheat – Varmepumper.

Fordelene ved en varmepumpe

Den helt åbenlyse fordel ved varmepumper hvad end det er til luft eller vand er selvfølgelig de økonomiske besparelser, man opnår. En varmepumpe kan i dag genere 4 gange så meget strøm, som den bruger, hvilket vil sige, at når man har varmet for 4 kroner, så har man brugt 1 krone. Desuden er det vist, at man kan spare helt op til 80% på sin varmeregning.

Det er effektivt og simpelt at bruge. Hverken at installere eller at bruge en varmepumpe kræver synderligt stor faglig viden, så det er nemt at gå til for alle og er meget brugervenligt.

Man opnår hurtigt og nemt det indeklima, som man ønsker. Normalt kan det være svært lige at køle hjemmet ned, men med en varmepumpe, så styrer du helt selv temperaturen og kan let justere den efter behov. Det er især smart i et sommerhus, hvor varmepumpen kan fungere som en aircondition, når der bliver for varmt på de små værelser.

Det er en investering. Det koster naturligvis noget at få dette system installeret, men det kan ses som en investering, da pengene helt sikkert vil blive tjent ind igen ved besparelserne, man opnår.

De fleste varmepumper kan enten styres med fjernbetjening eller via en app på din telefon, hvilket gør det muligt at gøre ens bolig eller sommerhus klar, selvom man ikke er til stede der. Hvis man f.eks. udlejer et sommerhus, så kan man tænde varmen i sommerhuset, til når gæsterne ankommer. Det samme hvis du selv har været på ferie, og er på vej hjem til et koldt hjem. Så kan du tænde op fra mobilen.

 

Related posts

De små indkøb til virksomheden kan gøre den største forskel

redaktionen

Det skal du huske ved et dødsfald i familien

Redaktion

Oplev smagen og rusen af rejsen derhjemme

redaktionen