Øvrigt indhold

Er kroppen nedslidt og træt, er der råd for det

Det er vigtigt at holde sig i gang, og hvem elsker ikke en god gåtur? En tur i skoven eller langs vandet, hvor man kan lytte til naturen, eller måske en frisk tur igennem byen i trafikkens rus. At gå en tur er både godt for krop og sind, men kan være vanskeligt efter et langt liv, når led, muskler og balance ikke længere vil, hvad de engang ville. Med de rette hjælpemidler kan man dog komme rigtig langt i bestræbelsen om at finde glæden ved de aktive stunder igen. For eksempel kan den rette stok være med til at gøre en kæmpe forskel.

Stokke til ethvert behov

Uanset hvad dine specifikke behov og skavanker er, eksisterer der næsten med garanti den rette stok for dig. Det handler bare om at finde den og gøre op med sig selv, præcis hvilke egenskaber stokken skal have, når den skal hjælpe dig med at gå mere sikkert og problemfrit. Det er forskelligt, hvor meget støtte hver enkelt person har brug for, hvorfor der også findes lige så mange stokke som der findes typer af stokkebrugere.

Tre typer stokke alt efter graden af behov for støtte

Denne korte liste kan muligvis hjælpe dig med at finde frem til den rette kategori og type af stok, hvis ikke du i forvejen er sikker på, hvad du har brug for.

  • En vandrestav giver den letteste form for støtte, og kan desuden også bruges som skistav.
  • En sammenklappelig stok i carbon kan give gode hjælp til balancen, vejer næsten ingenting, og er let at tage med sig, så du kan finde den frem fra tasken, når du skal bruge den.
  • Skal du have den mest optimale støtte, er en firepunktsstok en god mulighed, da denne med sine fire ben giver optimal støtte og hjælp til at holde balancen.

Overvejer du at købe en stok til dig selv eller en du kender, er der som du kan se et væld af muligheder. Et sted som her finder du alle slags stokke, hvad end dine behov måtte være.

Related posts

Få tryghed i maven med en god og billig bilforsikring

redaktionen

Tjek op på din forsikring! Har du det hele med?

redaktionen

Flere fordele for dig og din virksomhed med en frokostordning

redaktionen