Tøj og modetips

Få ekstra fyldige og markante vipper med et lash lift

Kunne dine vipper godt trænge til et ordentlig løft, der bliver bemærket af andre? Så tilbyder Vida Klinik i Aalborg et lash lift til dig.

På bare 45 minutter, er det muligt at få det perfekte lash lift hos Vida Klinik i Aalborg, hvor de med et permanent vippebuk tryller dine korte, tynde og nedadvendte vipper om til lange og buede vipper. Kort sagt er et lash lift vejen til naturlige, lange og flotte øjenvipper, der holder.

Vil du slippe for at skulle bruge flere minutter foran spejlet hverdag for at få styr på vipperne? Hos Vida Klinik får de vipperne til at se pæne og fyldige ud, når behandlingen forvandler dem til noget elegant og naturligt. Silikoneskabeloner hjælper med at give vipperne den bløde bue, der giver effekten af en 100 procent naturlighed.

Meget mere end bare et buk

Er det ikke kun selve formen og længden, der har brug for et løft, men kunne farven på vipperne også godt bruge en opfriskning? Så farver Vida Klinik også gerne dine øjenvipper i en naturlig sort, så du er fri for at tænke på mascaraen i hverdagen. Skal vipperne have et ekstra kick til festlige lejligheder, så sker der intet ved selv at tilføje den ekstra mascara.

Related posts

Nyt, nyt, nyt

redaktionen

Lækre hårprodukter fra anerkendte brands hos Hair247

redaktionen

Find vinterjakken til 2019’s nye eventyr

Administratoren