Forbrugerelektronik

Få det maksimale ud af din printer – tips og tricks til blækpatroner

Printeren er for mange en uundværlig medhjælper i hverdagen, og det gælder ofte både for i privat- og erhvervsmæssig sammenhæng. Mange mennesker har imidlertid også en form for had/kærlighedsforhold til deres printer, da der godt kan opstå et par uoverensstemmelser når det kommer til printerens blækpatroner. Hvis du læser med her, kan du forhåbentlig blive en smule klogere på hvordan du får mere ud af dine blækpatroner og dermed også din printer, som kan spare dig for tid og penge.

Blækpatronerne

Som de fleste med printer sikkert allerede er klar over, så kan blækpatroner sommetider være en halvdyr fornøjelse at udskifte. Mange oplever også, at patronerne ikke holder så længe som ønsket. Det er der dog råd for. For det første er det en god idé at aktivere din printer med jævne mellemrum med en udskrift, så du sikrer dig at blækket ikke tørrer ud. Et par sider med lidt dertilhørende farver burde være tilstrækkeligt. Typen af fond har faktisk også noget at sige for blækkets holdbarhed, og her kan du med fordel vælge blækfattige fonde som f.eks. den klassiske Times New Roman. Indimellem skal blækpatronerne naturligvis udskiftes, men det behøver ikke at være så dyrt, som man måske skulle tro. Køb billige blækpatroner her.

Valg af patroner

Det kan sommetider virke en smule uoverkommeligt, når man skal ud og investere i nye blækpatroner til printeren. Det er som udgangspunkt en god idé at notere din printers model samt din nuværende blækpatrons modelnummer, så har du gode chancer for at finde den rigtige. Der findes ofte originale patroner til en bestemt type mærke, men du kan også finde kompatible patroner, der kan benyttes til forskellige printere. Har du laserprinter, skal du selvsagt have fat i en fornuftig lasertoner, som også er kompatibel med din printer.

Related posts

Vælg det rigtige alkometer

redaktionen

Find de rette printerpatroner til din printer på nettet

redaktionen

En kaffeautomat er ikke bare en kaffeautomat

redaktionen

Leave a Comment