Forbrugerelektronik

Få mere ud af din elektronik i hjemmet

Du tror måske, at dit hjem ikke kan blive smartere og mere interaktivt, men der er altid ny teknologi på banen til at modbevise os. Fx kan du snart snakke med din opvaskemaskine og fjernstyre den lille støvsugerrobot fra en fjern ø i Caribien. Vores verden bliver klogere, større og mere indviklet. Det behøver dog ikke at være de mest gennembrydende gadgets, der får alt omtalen. Derfor kan du her læse mere om, hvordan du kan få mere ud af din elektronik i hjemmet – uden den helt store omvæltning. Vi starter med et USB hub, som du kan læse mere om ved at klikke på linket.

2 tips til at gøre hverdagen smartere

Det er altid rart, når livet gøres lettere, og hvis du har prøvet at sidde foran din computer eller smartphone og tænke: ”gid det var muligt at gøre sådan!”, så kan det være, at du har heldet med dig.

Kobl flere enheder på din computer

Det første problem, som mange støder på, når de arbejder bag en computer, er, at der ikke er nok USB-porte til alle de devices, der skal kobles på. Det kan godt være et problem, hvis du fx arbejder indenfor et felt, hvor du har brug for netop dette. Så hvis dine medarbejdere råber op om manglede muligheder for at koble alverdens produkter til computerne, så ved du, hvad du skal gøre.

Fordele ved en sådan USB hub

Du kan derfor investere en USB hubs, der netop gør det muligt at koble flere enheder til din computer via ét samlested. Her kan du bl.a. også slå enhederne til og fra på én gang. Man kan se det som en videreudvikling på den klassiske stikdåse. Faktisk er det muligt at få op til 20 eller flere porte samlet ét sted.

 

Related posts

Find den rette plæneklipper til din have

redaktionen

3 ting du skal købe til din bil

Redaktion

Jabra – headset af høj kvalitet

Redaktion

Leave a Comment