Øvrigt indhold

Få undervisning på nettet

Har du nogle fag, som du har nemmere ved end andre? Det kan også være, at du blot har svært ved at forstå en enkel eller to dele af det, som din lærer underviste i, men så skal du ikke være nervøs, da der er virksomheder, som har tænkt på dette. På en hjemmeside som Restudy.dk, kan du finde undervisningsfilm, der er produceret til personer, som har det ligesom dig. Det kan også være, at du ikke fik taget notater til undervisningen, men gerne ville have dette gjort, så kan også gøre brug af denne hjemmeside, da det er en måde at gense undervisning i et specifikt emne online.

Hvordan fungere Restudy?

Restudy er en hjemmeside, som er inddelt i forskellige trin, så du kan vælge henholdsvis gymnasie- eller folkeskoleniveau. Dernæst er det muligt at vælge det fag, som du har lyst til at få et emne genopfrisket i eller bare lære helt fra bunden. Den næste mulighed er derefter at vælge hvilket niveau, om der er tale om eksempelvis matematik på A, B eller C niveau. Når du har valgt hvilket trin, fag og niveau, som du ønsker at lærer mere om, så kommer der en masse forskellige videoer frem, hvorefter du kan vælge, hvilket emne du ønsker at se.

Videoerne på Restudy er lavet således, at det er muligt at pause og spole. Det er derfor muligt at få det samme bevis eller regnemetode, hvis der eksempelvis tages udgangspunkt i matematik, som tidligere, igen og igen indtil du synes, at du har forstået det. Du kan dermed også nå at tage notater til undervisningsfilmen, så du har dem til næste gang, du bliver i tvivl eller bare skal have noget opfrisket.

Hvornår kan undervisningsfilm være en god ide at gøre brug af?

Det kan være at du lige nu tænker, at du ikke har svært ved noget, eller at du ikke har brug for at få genopfrisket din undervisning fra tidligere, men så er der stadig noget, som du kan bruge disse undervisningsfilm på Restudy til. Når du skal til eksamen og har læseferie, så er der rigtig mange, som gør brug af undervisning online, i stedet for at læse til eksamen, eller som supplerende materiale, når du bliver træt af at læse.

Det kan også være at du er forældre, og gerne vil hjælpe dit barn med noget, som han eller hun har svært ved i skolen. Så kan du gøre brug af disse undervisningsfilm til at forstå det og sætte dig ind i det enkelte problem, hvorefter du kan forklarer det med egne ord til dit barn. Undervisningsfilm kan derfor både være en hjælp til dig, som er elev, men også hvis du er forældre, og har brug for hjælp, til at hjælpe dit barn i skolen. Det er dog ikke alle, som har adgang til Restudy, men alle folkeskoler, gymnasieelever og lærer har. Så hvis du er forældre, og gerne vil hjælpe dit barn, kan det være en ide at låne dit barns login til Restudy.

Related posts

Sådan gør du dit hår velplejet, sundt og smukt

Redaktion

Trænger din bil til at få skiftet tandrem?

redaktionen

by basics: enkelt og moderigtigt tøj til kvinder

Redaktion

Leave a Comment