Tøj og modetips

Find den rette hårfarve, der passer til netop dig

Du har nok ligesom så mange andre kvinder, prøvet at farve dit hår i en farve, som du tænkte ville se utrolig godt ud på dig, men da du kom ud, var den bare ikke lige helt som du forventede. Farven så måske lidt mærkelig ud på dig, og det lignede i hvert fald ikke, hvad du havde forestillet dig på billederne. Det er svært, når man skal farve hår helt at vide, om man ender med at blive glad for farven. De fleste lærer at leve med det (og det går jo væk med tiden), og hvis det ikke går væk med tiden, kan du vente lidt og få farvet håret igen. Men hvem gør egentlig det? De fleste af os lærer nok at leve med det. Det er jo heller ikke særlig sundt for håret at få det farvet gentagende gange lige i træk.

 

Er der så en måde, hvor vi kan gætte os lidt bedre frem til, hvilke farver der faktisk ville se godt ud på os? Så vi ikke spildte penge, tid og tårer på en farve, der ikke har udsigter til at klæde os? Det kan man faktisk på sin vis. Der er muligheder for at finde ud af, hvilke hårfarver, der passer bedst til din hudtone. Hvis du bliver inspireret, er det nemt at bestille tid hos en damefrisør. Denne frisør befinder sig i Herning, så der har du fået inspiration til et nyt sted at teste af, hvis du bor i området.

 

Lys hud med pink undertone

  • Rød vil faktisk klæde dig, da du har en lys hudfarve. Den røde farve og den lyse hud spiller sammen, og det er gode kontraster.
  • Både helt lys og mellemblond kan også pænt, og det vil se meget naturligt ud. Højest sandsynligt er en af disse nævnte farver nok også den farve, som du har haft siden fødslen.

 

Lys hud med gyldne undertoner

  • Lysebrun kan være pæn som en farve i hele håret. Ligesom med det lyse hår, kan du få nogle reflekser i her også – enten et par toner lysere eller et par toner mørkere, end den lysebrune farve.
  • Platinblond er ret modigt, men det vil passe godt med din hudtone. Det skal dog være lysere end dit hudtone – det skal ikke matche din hudtone.

 

Olivenfarvet eller gylden hud

  • Mørkebrun vil være helt perfekt til din hudtone. Din hudtone og hårfarven vil komplimentære hinanden.
  • Ellers vil en lysebrun se godt ud til din hudfarve – det kan være en oplagt muligheden til sommeren, når håret skal være i lysere nuancer.
  • Du kan få mørkt brunt hår med nogle lysere reflekser i en mere gylden farve. Det vil være pænt både til sommeren og til vinterperioderne.

 

Mørk hudtone

  • Brunt hår i en gylden farve vil klæde din hudtone på en meget pæn måde. Det skal ikke være alt for lyst, så det ser unaturligt ud. Men hvis det er en lysere brun med gyldne reflekser, vil det se mere naturligt ud.
  • Selvfølgelig vil mørkebrunt være en klassiker, og det vil både se moderne og levende ud.

 

Related posts

Nyt, nyt, nyt

redaktionen

Vælg en unik gave til det moderigtige par

Administratoren

Sådan udvælger du dit næste luksus-ur

Redaktion