Forbrugerelektronik

Find den rette plæneklipper til din have

Udvalget af plæneklippere er efterhånden blevet stort, og alle plæneklippere har hver sine egenskaber. Hvis du er på udkig efter en ny plæneklipper til din have, kan du herunder få et overblik over, hvilke egenskaber håndskubbere, benzinplæneklippere og el-plæneklipper har, så du kan vælge den rette til netop din have. Det første du skal have in mente, er størrelsen på din have.

 

Til dig med den lille græsplæne

Hvis du har en mindre græsplæne, kan du vælge mellem en håndskubber eller en el-plæneklipper. Håndskubberen er hurtig og nem at have med at gøre, men kun hvis græsplænen ikke er for stor, for ellers bliver det for hårdt selv at skulle skubbe den igennem hele græsplænen. Den el-plæneklipper har en ledning og skal sættes til en stikkontakt, så derfor er det vigtigt, at din græsplæne er lille nok til, at der er en stikkontakt i nærheden. Hvis du vælger denne plæneklipper er det vigtigt at huske, at man ikke må køre i retning af ledningen, så plæneklipperen ikke går i stykker. En el-plæneklipper kan også køre på batteri, og i de tilfælde vil den passe godt til en større græsplæne.

 

Til dig med den store græsplæne

Hvis du har en stor græsplæne, kan en el-plæneklipper på batteri eller en benzinplæneklipper være det rigtige valg. Benzinplæneklipperen har en motor og kører selvsagt på benzin, og så har den ingen ledning, der skal kunne nå en stikkontakt. Derudover har den typisk en lang klippebredde, så den kan klippe mere på kortere tid, og så kan plæneklipperens opsamler indeholde en stor volumen, så den kan komme igennem en stor græsplæne uden at skulle tømmes. Hvad der er en god plæneklipper til din have, afhænger derfor både af størrelsen af din have og af dine ønsker. Se udvalget af de forskellige typer plæneklippere her og find den rette til din have.

Related posts

Forskellen på mobilabonnementer er ikke ubetydelig

Mejr

Bliv meget klogere på det smarte slewdrive

Redaktion

Sådan finder du det bedste el-løbehjul til dig

redaktionen

Leave a Comment