Øvrigt indhold

Find det rigtige armbånd til din festival

Når du skal vælge festivalarmbånd til din festival er der flere ting, du bør overveje. Vil du have et helt klassisk vævet festivalarmbånd, har du brug for særlige funktioner og hvordan er sikkerheden til din festival?

Herunder får du hjælp til at vælge det helt rigtige festivalarmbånd til din festival eller arrangement.

Udseende: Hvordan skal dit festivalarmbånd se ud?

Vil du have et helt traditionelt festivalarmbånd så skal du vælge det vævede armbånd. Denne type armbånd er for mange gæster ”det rigtige festivalarmbånd”. Derfor er armbåndet stadig meget populært blandt rigtigt mange festivalarrangører. Vil du gerne have et armbånd med mulighed for mange detaljer, kan du vælge et digitaltrykt festivalarmbånd. Det digitaltrykte armbånd er et rigtigt flot tekstilarmbånd, som giver den rigtige festivalstemning, men alligevel er lidt anderledes.

Kontrol og sikkerhed:

Inden du bestiller festivalarmbånd skal du afgøre hvordan og om du vil kontrollere dine gæsters armbånd. Samtidig bør du vurdere i hvor høj grad, du har brug for festival armbånd, hvor der er tilføjet detaljer for at undgå snyd. Du kan fx vælge at få tilføjet UV-detaljer på dine armbånd, som kun kan ses i UV-lys. Hvis du vælger et festivalarmbånd i tekstil, bør du også overveje hvilken lukning du bruger. En traditionel metallukning er det sikreste, men denne lukning er samtidig tidskrævende, da du skal bruge en speciel tang for at lukke hvert eneste armbånd. De mere moderne plastiklukninger er noget mindre tidskrævende, men kræver at armbåndet lukkes tilpas stramt, for at armbåndet ikke kan tages af.

Elektronisk adgangskontrol og betaling

Vil du gerne, at dine gæster kan gå ind og ud af festivalområdet ved at scanne deres armbånd elektronisk? Så kan du tilføje RFID til dine festivalarmbånd. Med RFID-teknologi kan du også give dine gæster mulighed for at betale med deres armbånd. Det giver dig mulighed for et kontantløst arrangement – hvor du slipper for store kontantsummer og samtidig får flere gæster hurtigere igennem ved betaling. RFID-chips kan tilføjes til næsten alle typer festivalarmbånd på markedet.

Bæredygtighed: Er bæredygtighed en del af din festivals DNA?

Flere og flere festivaller og arrangementer vælger bæredygtige løsninger, når de skal købe festivalarmbånd. Det giver ofte god brandværdi, samtidig med at du aktivt tager stilling til forbrug af ressourcer. De bæredygtige festivalarmbånd fås i forskellige varianter. Du kan fx vælge bambus, økologisk bomuld eller armbånd i PET – som er tekstil fremstillet af plastflasker.

Prisen: Hvad må dine festivalarmbånd koste?

Stykprisen på et festivalarmbånd kan være afgørende for hvilken type armbånd du i sidste ende vælger. Skal det være så billigt som muligt er et tyvek- eller papirarmbånd som oftest en sikker vinder. Papirarmbåndet er lavet i det slidstærke materiale tyvek, som ikke kan brydes uden at ødelægge armbåndet. Tyvekarmbånd kan trykkes, så de bliver produceret i dit eget design. Har du brug for mange forskellige designs, kan tyvekarmbåndet også være en god løsning. Tyvekarmbånd kan desuden produceres med meget kort leveringstid, så har du travlt, kan det være du skal gå efter tyvekarmbåndet.

Related posts

Mini Art Copenhagen – børnenes fantasifulde univers

redaktionen

Sådan underholder du dig selv, hvis du bor alene

Redaktion

Sådan kan et eventbureau hjælpe dig

redaktionen