Tøj og modetips

Find nogle nye mærker at udforske

Når vi skal have noget nyt tøj, så ender det ofte med at være fra det samme mærke eller den samme forhandler. Det kan dog også være, at et nyt mærke eller en ny forhandler kunne være vejen frem for din garderobe. Hvis vi altid købe tøj fra de samme steder og med de samme mærker, så er det begrænset i hvor høj grad, at vores garderobe bliver forskellig og vi kan ende med en meget homogen garderobe. Derfor er det vigtigt, at man nogle gange tænker lidt ud af boksen og prøver nogle nye steder at skaffe sit tøj.

Prøv et helt nyt mærke

Hvis du er på udkig efter nyt tøj, så udforsk nogle nye mærker, der kan være med til at inspirere og provokere dig til at finde ud af, hvor din stil er. Man finder lige så meget ud af noget om sin stil ved at se på ting, som man ikke kan lide, som ting man kan lide. Begge ting bringer dig et skridt tættere på at finde din helt egen unikke stil, så det er bare om at lede. Et sted at starte kunne være med tøj fra Ofelia. Så kan du finde ud af, om tøjet taler til dig eller om du skal et andet sted hen.

Prøv genbrugsbutikken

Et sted, hvor man kan finde mange sjove ting er i genbrugsbutikkerne. Her kan man finde alt mellem himmel og jord og det er et godt sted at gå hen, hvis man mangler inspiration eller skal finde ud af, hvad man rigtigt godt kan lide og hvad man ikke så godt kan lide. Det er et sted, hvor man kan spare mange penge og hvor en CO2-aftryk kan blive mindre. Man finder ikke ud af, om der er noget man kan lide, hvis ikke man kigger efter.

Related posts

Guide: Shop med stil online

Redaktion

Lækre hårprodukter fra anerkendte brands hos Hair247

redaktionen

Vælg en unik gave til det moderigtige par

Administratoren