Bolig

Forbered julen allerede nu

Det er ganske tidligt at begynde at skænke julen mange tanker. Men det er faktisk ikke helt dumt at gøre sig lidt forberedende tanker allerede nu, hvis du vil skåne dig selv og din familie for alt for meget stress. Det kan være ganske små ting, du kan få på plads, så du kan gå december i møde med god samvittighed.

Ting du kan forberede

Tager du tingene, som de kommer, eller planlægger du forud? Uanset hvilken type du kan nikke ja til, så kom godt fra start med os, og planlæg dig til et par hyggelige stunder.

  • Skal du bage brunkager eller lave andre kager, der kræver en særlig dej, der har brug for et par måneders hviletid? Så er det allerede nu, at du kan få ordnet det, så du kommer i mål og kan få lavet en ordentlig og hyggelig bagedag med børn, venner eller familie.

  • Hvilken slags julepynt har du liggende? Mange gange bruger vi den samme pynt igen og igen Det er sjældent, at man egentlig får tid til en ordentlig oprydning og sortering af pynten. Gå det igennem. Måske mangler dine julekugler lidt ekstra snor? Måske skal noget smides ud?

  • Ønskelisten. Begynd allerede nu! Skriv dine venners, families eller børns ønsker ned. Hvis de henkastet nævner en eller anden bog, de gerne vil læse, så virker det ekstra betænksomt – og viser, at du rent faktisk lytter.

  • Hent inspiration til din jul allerede nu. Måske vil du prøve noget helt nyt. F.eks. tema, farvesammensætning eller en ny og spændende menu.

Hent inspiration til din pynt hos det danske brand Maileg, der skaber det skønneste pynt til hjemmet. De skønne Maileg Nisser er særligt fine, og de kan give enhver julekriller i maven.

Related posts

Derfor er en feriebolig i Sydfrankrig det rette valg

redaktionen

Skal du i gang med nyt, stort byggeprojekt?

redaktionen

Er du også træt af at slå græs? En havetraktor kan klare arbejdet nemt og hurtigt

redaktionen