Øvrigt indhold

Fordele ved at benytte sig af et Umbraco-intranet

I en moderne virksomhed er der mange ting at holde styr på. Både som ansat og som leder. Der er mange informationer, der hele tiden skal formidles og bearbejdes Det er derfor vigtigt, at kommunikationen imellem virksomhedens forskellige parter og afdelinger fungerer optimalt. En misforstået information eller en overhørt udmelding kan hurtigt have katastrofale følger i en virksomhed med fuld fart på. En god måde at samle al intern virksomhedskommunikation på er ved at benytte sig af et Umbraco-intranet. Et intranet er en online platform, hvor virksomheden kan samle al information, der vedrører de ansatte. Med andre ord så er det altså en intern informationskilde, og derved ikke noget som kunderne skal beskæftige sig med. Intranettet hjælper blot de ansatte til at holde styr på kommunikationen, og derved gøre informationsdeling lettere. Alle medarbejdere kan gå ind på denne online portal uanset tidspunkt på døgnet. Dette er især vigtigt, hvis man som medarbejder f.eks. har været på ferie eller af anden grund været fraværende over en længere periode. Så hjælper intranettet vedkommende med hurtigt at være opdateret igen, uden at kollegaerne skal bruge lang tid på at opdatere vedkommende. Dette sparer tid, som de ansatte derved kan bruge på arbejdet. Et kaos af information kan hurtigt fjerne fokus fra de reelle arbejdsopgaver, derfor er et intranet en god investering, da det vil give mere tid til arbejdsrelaterede opgaver.

 

Hvad er Umbraco?

Umbraco er en open source CMS-platform. Umbraco er et af verdens bedste CMS-platforme, og virksomheder som Microsoft, Coop og Peugeot benytter sig allerede af systemet. Ved at få din virksomheds intranet bygget i Umbraco, sikrer du dig optimal sikkerhed samt masser af muligheder. Der er f.eks. integrationsmuligheder i forhold til e-mail-, lager- og økonomisystemer. Derudover er det skalérbart. Der er heller ingen omkostninger til oprettelsesgebyr eller licens. Yderligere information om fordelene ved Umbraco intranet findes online.

 

Sådan finder du det perfekte intranet til din virksomhed

Hos Teasolutions.dk kan du få skræddersyet en informationsportal, der passer perfekt til netop din virksomhed. Her bliver der taget udgangspunkt i den specifikke virksomheds behov, inden udviklingen af selve intranettet begynder. Hvad intranettet skal rumme af funktioner er nemlig forskellig fra virksomhed til virksomhed. Nogle har specifikke krav til designet, mens andre søger nogle bestemte funktioner, som igen kan være ligegyldige for andre virksomheder. Fanernes indhold bestemmer virksomheden selvfølgelig, men er man på helt bar bund, er Teasolutions.dk selvfølgelig klar til at rådgive. De har arbejdet i Umbraco siden 2008, og har allerede stor erfaring med både intranet og extranet. Og her er det værd at huske, at Umbraco først kom på banen i år 2000. Når man skal til at arbejde med skabelsen af et intranet i Umbraco, skal man først og fremmest huske på, at det ikke er noget, som kunderne ser. Det skal ikke have andet end en praktisk funktion, da det udelukkende er til brug for medarbejderne. Ønsker man dog alligevel at se et eksempel på et intranet-design, er dette ligeledes at finde på Teasolutions.dk.

Related posts

Få hjælp til virksomhedens regnskab fra en revisor

Redaktion

Har din virksomhed brug for noget nyt udstyr?

redaktionen

Vil du gerne ud at rejse?

Redaktion