• Home
  • Bolig
  • Forkæl dig selv med bambus sengetøj
Bolig

Forkæl dig selv med bambus sengetøj

På den grønne markedsplads kan du finde økologisk sengetøj, fx i bambus

Bambus er lækkert og kølende for din krop. Hvis du gerne vil prøve et nyt materiale, er bambus et lækkert alternativ til bomuld, som er et mere konventionelt materiale.

Bambus er et materiale, som det er let at producere. Det når hurtigt sin højde og planten har derfor ikke brug for unødige sprøjtemidler.

Hvorfor skal du vælge bambus sengetøj?

Du og din krop fortjener det bedste og det blødeste

Du fortjener det bedste, og din krop vil elske dig for at forkæle den med blødt bambus sengetøj. Derudover er det et godt grønt alternativ, når man gerne vil bidrage til en grøn omstilling og bevæge sig i den fælles front, der går imod et grønnere marked og et grønnere forbrug.

Bambus er en plante, der er utrolig nem at have med at gøre. Den kræver ikke det store, og er derfor let at holde sprøjtefri, så det endelige produkt kan være produceret uden brug af kemikalier.

En hurtigt voksende græsart

Bambus er en hurtigt voksende græsart. Den er rigtig god til at optage CO2 og producere en masse ilt. Derfor er det let at dyrke bambus uden brug af kunstgødning og pesticider. Det forhold gør bambus til et af de allermest ideelle materialer, du kan finde indenfor området bæredygtighed. Ikke så ringe endda!

Bambus kan bruges til mange forskellige produkter. Ikke blot sengetøj, men også eksempelvis trusser, strømper, sokker og cykler.

I forhold til træ er bambus betydeligt hurtigere voksende. Det er jo lige netop derfor, at bambus er så optimalt at benytte, når du gerne vil handle bære mere bæredygtigt. Det er fakta, at bambus producerer 35 % mere ilt end træ, og det er ikke så lidt.

Derudover har bambus den store kvalitet indenfor emnet bæredygtig, at det har helt eminent gode jordforbedrende egenskaber. Dens rødder afstiver nemlig jorden, og det resulterer i en forebyggelse af erosion af jorden; en virkelig god kvalitet at have for en plante.

Hvorfor vælge økologi?

Måske er økologisk sengetøj bare bedre og lækrere for din søvn og din krop og dit hoved i det hele taget

Økologi er en del af den gode vej mod en grønnere omstilling. Det er ikke den eneste vej, men det er en stor del af den ændring, der fordres for at få klimaet på ret kurs igen. Vi mennesker har længe udpint denne planet og tæret på dens ressourcer, men nu er det tid til, at vi betaler gælden tilbage ved at producere og bruge produkter, der er mere bæredygtige end andre.

Homo sapiens

Hvis man skal være lidt polemisk, kan man sige, at det grønneste alternativ er ikke at producere flere af arten homo sapiens. Det væsen, der uden tvivl har tæret mest på klodens ressourcer er netop arten homo sapiens, altså os, mennesker.

Hvorfor er din søvn vigtig for dig?

Bambus sengetøj kan bidrage til, at du får en bedre nattesøvn

Du har brug for at regenerere og så at sige opdatere dine data og dine basale funktioner. Det gør du, når du sover. Du er et menneske og ikke en robot, og din krop reagerer menneskeligt på dens omgivelser. Alligevel er sengen en slags oplader.

Related posts

Skab kunst i køkkenet

Redaktion

Få et fantastisk baderum!

Redaktion

Slip for vedligehold på dit hus

redaktionen

Leave a Comment