Øvrigt indhold

Forkæl dig selv og en veninde

Vil du gerne have noget, som dig og din veninde kan se tilbage på sammen? Nogle gode oplevelser, som I sent vil glemme f.eks. Nogle gange er det en god idé at finde på noget nyt at lave sammen, fordi det vil vedligeholde gnisten i jeres venskab og I vil få nye ting at snakke om hele tiden. Noget I f.eks. kunne sætte tid af til, er en dag med total selvforkælelse. Men hvad kan I så lave?

En dag fyldt med selvforkælelse

Hvis I er friske på at tage en portion penge ud af budgettet, der kan gå til en venindedag fyldt med selvforkælelse, kan I få en rigtig fed dag sammen. I kan selvfølgelig sammensætte dagen lige præcis som I ønsker, men I kunne f.eks. lægge ud med en lækker brunch på jeres favoritcafé. Derefter kunne I få lavet negle sammen. Efterfølgende kunne I toppe den af med en massage, så I kan komme helt ned i gear. Som afslutning på det hele, kunne I dresse jer op og tage ud og spise en dejlig middag og nyde et glas vin sammen. Sådan en dag kræver dog muligvis, at I lige sparer lidt sammen, men det gør kun, at glæden kan blive endnu større på dagen, fordi I har sparet sammen og ventet lidt længere på det hele.

Venindedag på budget

Det behøver ikke koste en hel masse penge at holde en hyggelig venindedag. Hvis ikke I har lyst til at bruge så mange penge, kan I snildt arrangere en hyggelig dag på budget. I kan bruge dagen på at bage en kage sammen, lægge neglelak, tage et fodbad, lægge ansigtsmaske på hinanden og holde filmmaraton med alle jeres yndlingssnacks til. Til sidst kan I være sammen om at lave noget lækker aftensmad, som kan toppes af med en billig vin nede fra supermarkedet.

Related posts

Moutainbike-sporten oplever stigende popularitet

redaktionen

3 tips til optimering af din virksomheds fysiske markedsføring

redaktionen

Skal du giftes? 3 overvejelser om festen

redaktionen