Tøj og modetips

Forny din garderobe til få penge

Trænger din garderobe til en makeover? Men pengene rækker knapt til det halve? Den følelse kender vi nok alle. Det er let at tro, at en cool garderobe kræver, at du har masser af penge, men det er slet ikke sandt! Det kan heldigvis sagtens lade sig at gøre at forny garderoben både hurtigt og effektivt uden det koster en formue. Det handler bare om, at du kender din egen stil og til de gode tips til, hvordan du køber lækkert tøj uden det koster en herregård. Det får du her fem tips til.

Spar hvor du kan

Hvis ikke det er et must for dig at gå i dyrt designerkluns fra top til tå, så kan du sagtens forny din garderobe for billige penge. Et tip er at søg inspiration hos de dyre mærker på modeblogs og i dameblade, men køb tøjet hos de billigere kæder. Trends og sæsonens must-have er også trends i de billigere kæder bare til billigere priser. Så why not?

Køb tøjet på udsalg

Overskriften siger næsten sig selv, men der er virkelig mange penge at spare, hvis du køber dit tøj på udsalg frem for til fuld pris. Men husk, at have en plan over, hvad du vil købe, så du ikke ender med bunkevis af fejlkøb.

Invitér veninderne

Dine veninder har sikkert bunkevis af tøj ligesom dig, som de ikke bruger. Så hvorfor ikke lave en hyggelig eftermiddag, hvor i bytter tøj med hinanden? Så slipper i alle helt for at svinge plastikkortet. Et tip er, hvis din veninde forelsker sig helt vildt i din fine blomstrede sommerkjole, men du ikke føler dig helt klar til at give slip på den, så kan I altid bytte i en periode, så vil jeres garderobe altid være up to date.

 

Spar penge på andres fejlkøb

Som overskriften lyder kan du spare mange penge ved at købe second-hand tøj. Du kan eksempelvis opsøge din nærliggende genbrugsbutik. Det kan sagtens lade sig at gøre at finde smart tøj til ingen penge, hvis blot du har lidt tålmodighed. Du kan også finde en masse smart tøj online på diverse genbrugssider.

 

Shop tøj på nettet

Du kan spare en masse penge ved at shoppe på nettet. Så hvis du har fået øje på en bestemt ting, gå hjem og google den, og se om du ikke kan finde den billigere et andet sted.

Related posts

Find nogle nye mærker at udforske

Redaktion

Find den rette hårfarve, der passer til netop dig

redaktionen

Sådan finder du inspiration når det kommer til sammensætning af tøj

redaktionen

Leave a Comment