• Home
  • Rejser
  • Fyld rygsækken op med oplevelser for livet
Rejser

Fyld rygsækken op med oplevelser for livet

Er du ved at planlægge sommerens rejse eller dagdrømmer du bare om varmere himmelstrøg? Dit næste eventyr med nye minder og oplevelser venter altid lige rundt om hjørnet, og uanset hvilken rejseform du foretrækker, så kan du finde en masse inspiration, lige fra øhop, interrail og til helt afsidesliggende steder, til både dig selv og til hele familien.

 

Kør selv ferie

Drømmer du om at tage bilen på ferie? Med en bil kan du komme, hvor som helst. Lige fra vores smukke danske landeveje til Toscanas romantiske vinmarker. Mulighederne er flere en begrænsningerne, og oplevelserne ligger på lur og venter på dig. Så hvad venter du på? Kør selv-ferie til eksempelvis den franske ø Korsika, vil du aldrig fortryde. Klipper, kløfter, stande og cocktails, ja øen har det hele. Gør dig klar til at bade på afsides strande, udforsk den smukke Middelhavsø fra Nord til syd og spis de korsikanske lækkerier. God tur.

 

Aktiv ferie

Kribler dine ben for at komme ud at bevæge sig? Så er aktiv ferie lige noget for dig og din familie. Endelig er der også både ro og tid til at fordybe sig i fysiske aktiviteter, hvilket både krop og sind med sikkerhed vil takke dig for. Surfing, vandring, cykling, river rafting er blot nogle af de utallige måder, hvorpå du aktivt kan opleve naturen på tæt hold. Eksempelvis behøver du ikke at rejse længere væk end Norge for at opleve fredfyldte fiskerlandsbyer i bjergene fra to hjul. Vestfjord-ruten gennem Lofotens øer er pragtfuldt, hvor du kan nyde stilheden på dine to hjul og den relative ensomhed.

 

Eksotiske rejser

Det skønne ved at rejse er, at omgivelserne og naturen er anderledes end den vi finder herhjemme i Danmark. En natur, hvor graden af farve er skruet op og temperaturen er varm både i og over vandet. Eksempelvis kan du tage til det tropiske paradis Bali. Her kan du opleve alt lige fra paraglidning langs

Related posts

Skal familien ud at rejse? Husk det vigtigste

redaktionen

Inviter din partner med på en romantisk rejse til valentinsdag

redaktionen

Tag på eventyr til Marokko

redaktionen

Leave a Comment