Bolig

Gammelt hus og får nyt liv

Er du bosat i et ældre hus, som ser gammelt og faldefærdigt ud? Faktisk behøver det ikke at koste en formue at give et nyt liv til dit gamle hus. Der er mange forskellige ting du selv kan gøre for at give huset et mere indbydende udtryk. På denne måde vil du samtidig også øge værdien af boligen, og hvem vil ikke gerne det? Her får du to tips til, hvordan du kan få nyt liv i din gamle bolig.

Giv dit køkken en makeover

Er køkkenlågerne ved at falde ned? Er malingen ved at skrælle af? Ja er dit køkken lige så gammelt som dit hus? Hvis dette er tilfældet er det vidst på tide med en makeover. Hvis du har plads i budgettet bør du overveje at give dit køkken en fuld makeover, hvor alt bliver udskiftet. Hvis ikke du har lyst til at spendere hele økonomien på et splinternyt køkken, kan du sagtens nøjes med at udskifte de vigtigste køkkenelementer. I dag er der mange muligheder, og du kan sagtens købe billige køkkenelementer, hvor der både er taget højde for kvalitet, design og rengøring. Hvis du søger et nyt look i dit køkken vil et godt tip være at starte med at udskifte højskabe, køkkenskabe, køkkengreb og køkkenplade. Afhængig af hvor slidt dit nuværende køkken er, kommer du også rigtig langt med en god maling.

Få din have og terrasse op på næste niveau

Er dine sten på terrasse og have hårdt ramt af alger, ukrudt og pletter? Så bør du gøre noget ved det. Der findes mange forskellige måder til at rengøre og rense sten, men ofte er det nemmere at udskifte dem. Din have og terrasse er en vigtig del af din bolig udadtil, og gamle og algerede fliser er ikke just dét, der gør, at du har god samvittighed, når du skal invitere dine venner til havefest. Ønsker du ikke at din have ser flot og velholdt ud? Hvis du er den fødte gør-det-selv mand, så kan du købe billige fliser og sten på nettet, også er det bare at sige “sæt i gang!”

Related posts

Hvad kræver det at kunne få varmepumpe installeret i boligen?

redaktionen

En god idé – vælg en hjørnesofa

Administratoren

Skal du i gang med nyt, stort byggeprojekt?

redaktionen

Leave a Comment