Rejser

Giv en rejse i gave

Alle kvinder drømmer om, at deres kæreste en dag kommer hjem og siger, at han har købt en rejse til hende, og at skal af sted lige om lidt. En romantisk get away er altid en god idé, og det er stort set ligegyldigt, hvor du vælger at tage hen.

Men sørg for at når du giver en rejse i gave, så skal du ikke gøre det med at planlægge lang tid ud i fremtiden. Vi ved godt, at det kan være en lidt stor gave, og hvis du har brug for at give en mindre gave, kan du finde masser af gode gaveidéer lige her.

Lyt til din kæreste

Det er vigtigt, at du lytter til din kæreste, og finder ud af, om hun synes, at en spontan rejse er romantisk eller forfærdeligt. Det gælder desuden også den anden vej, hvis du er en kvinde, som gerne vil give en gave til din kæreste.

Det er altid vigtigt, at du lytter til din partner, men du kan af gode grunde ikke spørge dem direkte, om de har lyst til at tage på en spontan ferie, for så går hele ideen af.

Jeg kan afsløre for dig, at nærmest alle kvinder godt kan lide tanken om at deres mand gør noget spontant for dem. Mange mænd stopper med at give overraskelser efter, at de har friet. Husk tilbage på hvor glad din kone blev for den dag. De fleste kvinder kan godt lide overraskelser.

Lav hendes planer om for hende

En god måde at gøre det på, hvis du ikke vil give hende stress, er, at du sørger for at ændre hendes planer med hendes veninder, familie og arbejde. På den måde kan du fortælle hende, at der er styr på det hele og hun kan nyde jeres ferie sammen.

Related posts

Pas på dem du holder mest af med en autostol

Redaktion

Brug din næste ferie i Italien og oplev Gardasøen

Administratoren

Når du skal ud i verden på sabbatår

Administratoren