Øvrigt indhold

Gode råd til at få øget salg ved store begivenheder

Virksomheder, som sælger produkter, vil ofte opleve, at der er højtider, hvor de klarer det bedre på. For legetøj er det op til jul. Men det kan også være, at du har et sommerprodukt eller sælger noget, som alle skal have til Halloween eller fastelavn. Hvis det er noget, din virksomhed kan nikke genkendende til, eller du regner med at opleve det snart, er dette indlæg for dig.

Her får du nogle helt simple råd til, hvordan du skal forholde dig til mere salg og hvordan du kommer gennem perioden uden at dø af stress. Det er bl.a. vigtigt at følgende områder øges i disse perioder:

  • Hvis I sælger til fysiske butikker også, er det her jeres mulighed for at tjene flere penge hos dem også.
  • Markedsføring. I skal være klar til at køre hårdere på, end I plejer.
  • Alle disse vare skal pakkes hurtigt og ud til kunderne.

Øget logistik i en uge – hvordan gør man lige det

Mange har ikke gearet til, at de kan skalere op, når de får øget deres salg markant. Det kan både være ved begivenheder, men det kan også være, at jeres produkt er blevet nævnt i fjernsynet.

Uanset hvad så skal I være klar. Vi vil anbefale, at I kigger alle jeres processer i gennem, da I kan risikere at skulle have ansatte ind, som aldrig kan nå at blive sat ordentligt ind i arbejdsopgaven. Processer skabes, mens I har tid til det. Ikke når I har en stor ordre.

I skal købe emballage, som I let kan komme af med. Herunder er det også en god idé med engangspaller, for I skal kun bruge dem denne ene gang til at levere jeres mange pakker. Se jeres muligheder her.

Herudover skal I øje markedsføringen, for så kan I sælge dobbelt så meget, som I plejer.

Related posts

Skal du have gjort vaskeriet mere funktionelt?

Redaktion

Find gode tilbud på tøj online

redaktionen

Hvorfor er der lovkrav om byggepladsskilt ved byggepladser?

redaktionen