• Home
  • Rejser
  • Gode råd til at bringe liv ind i forholdet igen
Rejser

Gode råd til at bringe liv ind i forholdet igen

Hvis du og din partner har været sammen i et stykke tid og der er gået hverdag i den, kan det sagtens ske, at I føler, at I har mistet gnisten lidt. Det sker blandt rigtig mange par, men der er masser af ting at gøre ved det. Selvom der går hverdag og rutiner i den, behøver kærligheden ikke at komme på pause.

Invitér den anden på date

Det var måske noget, I gjorde i starten, men gør I det nogensinde mere? Det kan være rigtig godt at invitere den anden på date en gang imellem. Men ikke den slags spontane cafébesøg, som sker på en tirsdag. De er også gode, men nogle gange må der gerne gøres lidt ekstra ud af det. I kan f.eks. planlægge datoen et par uger frem, så I har noget at glæde jer til. Vælg en restaurant lidt ud over det sædvanlige og gør jer lækre for hinanden. Det er den slags, der kan få kærligheden til at blomstre.

Tag ud og rejse sammen

Hvis I vil have gnisten tilbage, kan det også være en idé at tage ud og rejse sammen. Det med at komme helt ud af de vante rammer, kan gøre nogle rigtig gode ting. Desuden er det altid fedt at rejse, fordi I får nogle helt nye og anderledes oplevelser sammen, der kan bringe jer endnu tættere, og I får nogle flere minder, som I kan tage med hjem i bagagen. Hvis I har problemer med at finde den helt rette rejsedestination, kan I få inspiration hos Duf.

Lav overraskelser for hinanden

Når du bliver overrasket en anden, vil du automatisk føle en eller anden glæde og mærke en omtanke fra den anden. Det er derfor, at det er en god ting at gøre for hinanden. Når der går hverdag i den, er det godt at finde på nogle overraskelser en gang imellem. Det er med til at bryde jeres vaner og rutiner lidt. Det kan være alt fra en buket blomster til en tur i spa.

Related posts

5 gaver til manden der rejser meget

redaktionen

Den lækreste frokost i Århus

redaktionen

3 fordele ved strikket beklædninger når du rejser

Redaktion