Tøj og modetips

Gør dig selv en tjeneste – køb de rigtige boxershorts

En sweater, der kradser, eller bukser, der er for stramme, er naturligvis ikke behageligt. Det lyder banalt, og det lyder måske også lidt åndssvagt, men du kan virkelig optimere din hverdag, hvis du føler dig godt klædt på – og godt tilpas. Derfor er det vigtigt, at du vælger de rigtige boxershorts.

Du tænker måske, at det da kan være fuldstændig ligegyldigt, hvilke boxershorts du går i. Og det kan det måske også. Alligevel vil jeg råde dig til at tænke over, hvilke boxershorts du bruger. Det er ikke, fordi de nødvendigvis skal være dyre og megafancy, men et par boxershorts, der ikke kryber op, sidder rigtigt og føles bløde og behagelige kan virkelig gøre en forskel. Derfor skal du tænke over længden, du ønsker. Hvis du for alt i verden vil undgå, at de kryber op og irriterer, skal du vælge et par mellemlange eller lange boxershorts.

100% bomuld er klart at foretrække for de fleste og da også det, der oftest er at finde. Tern, striber og andet mønster er op til den enkelte og har selvfølgelig ikke betydning for kvalitet og komfort.

Bambus og boxershorts

En ny trend er boxershorts lavet af en stor del bambus og en mindre del bomuld og elastane. Bambus er – sjovt nok – ekstremt blødt. Bambusgarn er også antibakterielt – det vil sige, at boxershortsene ikke kommer til at lugte. Bambusboxershorts er især populære for folk, der dyrker meget sport. Derudover er de praktiske, hvis man skal på en længere tur uden adgang til vaskemaskine. Og hvis du bare foretrækker bambusboxershorts til hverdag, behøver du heller ikke at vaske dem så ofte som normale bomuldsboxershorts, hvilket gør dem langt mere miljøvenlige. Man kommer naturligvis ikke udenom, at al undertøj bør vaskes forholdsvis ofte. Desuden er materialet meget åndbart, og det sikrer den absolut bedste komfort.

Related posts

Er du til økologi, bæredygtighed og sunde fødder? Så skal du kende OnSteam®

Redaktion

Komfort og stil kan godt kombineres i en billige damesko

Redaktion

Den ultimative huskeliste til brylluppet

Redaktion